Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Berömda NFT Artist Bosslogic skapar 2500 exklusiva bitar för Ethernity Community – Bitcoin News


Toppsäljande non-fungible token (NFT) konstnär Bosslogic har samarbetat med konstkollektivet Etherför att leverera en samling på 2500 stycken unik konst. Ethernity Chain-medlemmarna kan delta i en NFT-auktion via en onlinetävling.

Bosslogic-beslut om samarbete Dovetails Surging Crypto Collectible Sales

Efter hans senaste framgångar i det icke-fungibla token (NFT) -området har den hyllade konstnären Bosslogic gått samman med den socialt orienterade NFT-utgivningsplattformen Ethernity Chain. Ethernity-auktioner autentiserade digital konst och samlarobjekt, med intäkter som gynnar olika sociala orsaker samtidigt som de bygger mer vanlig uppmärksamhet kring digital konstmöjligheter.

Bosslogic har länge varit en fixtur inom konst och design tack vare hans hyllade arbete med organisationer som Marvel Studios och Disney +, bland många andra. Hans lojala följd sträcker sig långt bortom kryptosfären, med tanke på hans utbredda popularitet i Marvel Cinematic Universe (MCU) -gemenskapen. En ny affisch för ‘Spider-Man: No Way Home’ satte Bosslogic rätt i rampljuset och utlöste en debatt bland MCU-fans om framtiden för den senaste Spider-Man-filmserien.

Utöver sitt arbete inom komisk konst har Bosslogic sedan dess utnyttjat sin grafiska design- och illustrationsförmåga för att bygga en banbrytande närvaro i den digitala världen. Det senaste partnerskapet för Ethernity representerar ytterligare ett angrepp på NFT-arenan för Bosslogic efter att ha registrerat spektakulära försäljningsresultat i februari mitt i en boom i NFT-intresset.

NFT-marknaden upplever exponentiell expansion i efterfrågan

Bosslogics kommersiella framgång inom den senaste kryptoarenan speglar den explosiva efterfrågan på dessa digitala samlarföremål. Bara i februari sålde Bosslogic NFT-arbete till ett värde av 3,6 miljoner dollar till kryptosamlare. Detta resultat återspeglar annan utveckling i rymden, som kanadensisk musiker och konstnär Grimes försäljning av NFT-värden på 6 miljoner dollar i slutet av februari och NBA Top Shots enorma NFT-drag på 230 miljoner dollar.

De 2500 exklusiva Bosslogic-styckena kostar 0,299 ETH styck, och Ethernity ser på detta samarbete som en chans att belöna sina lojala samhällsmedlemmar efter andra högt profilerade NFT-initiativ. För att få mer intresse för sin senaste försäljning och auktion har Ethernity lanserat en tävling för plattformsanvändare. Evenemanget inleds den 7 mars med en offentlig auktion av Legendary Graded Shadowless Bosslogic med ett startpris på 3,45 ETH.

Ethernity-communitymedlemmar som vill ha en chans att göra anspråk på en av de 2500 exklusiva NFT: erna kan få en plats genom att följa Ethernity Chain och Bosslogic på Twitter och gå med i Ethernitys officiella Telegram- och ANN-kanaler. Därefter bör användarna retweeta Bosslogic-tweet-taggningen av två vänner medan de sätter in hashtags inklusive #NFT, #EthernityChain, #Bosslogic och $ ERN.

Vad tycker du om Bosslogics NFT: s? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, omvänd

Source link

Related posts

Varför Bitcoin-pris riskerar en ny droppe till $ 54,5K

Bitcoinguide

Ebang hoppas fånga en “konkurrensfördel” efter att ha utvecklat en nästa generations 6nm Bitcoin Mining Chip – Mining Bitcoin News

Bitcoinguide

Varför denna OlympusDAOs produkt kan vara DeFi mest lukrativ

Bitcoinguide