Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Berkshire Hathaway’s Charlie Munger hittar Bitcoin ‘motbjudande och i motsats till civilisationens intresse’ – Featured Bitcoin News


Berkshire Hathaway vice ordförande Charlie Munger, Warren Buffetts högra hand, säger att han hatar bitcoins framgång. “Jag välkomnar inte en valuta som är så användbar för kidnappare och utpressare och så vidare,” sa Munger. Buffett, å andra sidan, undvek frågan om bitcoin för att han inte ville störa det stora antalet investerare som är långa på kryptovalutan.

Charlie Munger hatar Bitcoins framgång

Vid Berkshire Hathaways årliga aktieägarmöte på lördag kommenterade vice ordförande Charlie Munger om bitcoin. 97-åringen sa under en Q & A-session:

Naturligtvis hatar jag bitcoin-framgången. Jag välkomnar inte en valuta som är så användbar för kidnappare och utpressare och så vidare.

Munger, som ofta är känd som Warren Buffetts högra hand, tillade att han inte heller tycker om att “blanda ut några miljarder extra och miljarder och miljarder dollar till någon som just uppfann en ny finansiell produkt ur luften.”

Berkshire Hathaway-vd Warren Buffett (vänster) och vice ordförande Charlie Munger vid bolagets bolagsstämma på lördag. Källa: Berkshire Hathaway Inc.

Miljardärens vice ordförande i Berkshire fortsatte:

Jag skulle säga blygsamt att hela jävla utvecklingen är äcklig och strider mot civilisationens intresse, och jag lämnar kritiken till andra.

Efter att Munger hade uttryckt sin åsikt om bitcoin, tillade Berkshire VD Warren Buffett snabbt: “Jag är okej med den.”

”Oracle of Omaha” undvek att svara på en bitcoinfråga tidigare och betonade att han inte ville kommentera kryptovalutan direkt.

“Vi har förmodligen hundratusentals människor som tittar på detta som äger bitcoin, och vi har nog två personer som är korta”, sa Buffett och utarbetade:

Så vi har valet att göra 400 000 människor arg på oss och olyckliga eller att göra två människor lyckliga, och det är bara en dum ekvation.

Munger har länge varit bitcoinkritiker. ”Det är verkligen en konstgjord ersättning för guld. Och eftersom jag aldrig köper något guld köper jag aldrig bitcoin, och jag rekommenderar andra att följa min praxis, sade han i februari. ”Bitcoin påminner mig om vad Oscar Wilde sa om rävjakt. Han sa att det är jakten på det oätbara av det otydliga. ” Berkshires vice ordförande kallade tidigare bitcoin ”råttgift” och liknade sin handel med ”trading turds.” Buffett kallade sedan kryptovalutan ”råttgift i kvadrat”.

Vad tycker du om vad Charlie Munger sa om bitcoin? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Berkshire Hathaway

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Vad du kan spendera, var du kan investera och hur du kan låna? – Sponsrade Bitcoin News

Bitcoinguide

Personal Finance Expert Suze Orman säger ‘I Love Bitcoin’ – rekommenderar hur man köper BTC, beröm Paypal – Bitcoin News

Bitcoinguide

SEC anklagar krusning av trakasserier, ber domare att blockera åtkomst till vissa Discovery Records – Reglering av Bitcoin News

Bitcoinguide