Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

BENQI stänger $ 6 miljoner runda för att skapa en algoritmisk likviditetsmarknad på lavin – Pressmeddelande Bitcoin News


PRESSMEDDELANDE. BENQI, en likviditetsmarknad som verkar i Avalanche-nätverket, har slutfört en privat finansieringsrunda. Totalt 6 miljoner dollar samlades in i en runda ledd av Ascensive Assets.

Ett antal ledande investerare inom blockchain och det framväxande lavinekosystemet deltog också. Dessa inkluderar Mechanism Capital, Dragonfly Capital, Arrington XRP Capital och The Spartan Group. Andra stödjare var Morningstar Ventures, Vendetta Capital, TRGC, Genesis Block, Woodstock och Rarestone tillsammans med Ava Labs och den ledande likviditetsleverantören Skynet Trading.

BENQI bygger på Avalanches mycket skalbara nätverk och kombinerar element av defi och tradfi för att skapa ett likviditetsprotokoll där lediga tillgångar kan användas. Genom att låsa dessa tillgångar i BENQI-protokollet kommer Avalanche-användare att kunna tjäna ränta på sina tillgångar och få kredit genom överlån.

Beslutet att bygga på Avalanche påverkades av dess höga grad av decentralisering, skalbarhet och låg avgiftsmiljö, särskilt jämfört med Ethereum. BENQI syftar i slutändan till att bli ett defi-nav i kedjan som kommer att överbrygga Ethereum, Polkadot och Binance Smart Chain genom Avalances undernät.

Tillgångar som är låsta i BENQI-protokollet kan användas för att generera avkastningsbärande tokens eller för att utfärda tillgångar som lånas och låses i andra defi-protokoll för att generera ytterligare avkastning.

Styrning av BENQI: s ursprungliga protokoll kommer att övervakas av innehavare av QI-token, som kommer att ha möjlighet att avgöra viktiga frågor som rör riskpolicy, skattehantering och plattformsuppgraderingar. 50% av alla QI-tokens kommer att utfärdas genom likviditetsbrytning, vilket ger deltagarna möjlighet att tjäna belöningar som motsvarar deras ansträngningar.

BENQI-mainnet planeras lanseras under andra kvartalet 2021 tillsammans med en offentlig försäljning av QI-token på Pangolin-börsen.

Om BENQI

BENQI är utvecklat av ett erfaret team av blockchain-designers och är ett protokoll för att låsa upp större likviditet inom defi-marknaden. BENQI gör det möjligt för defi-användare att få sina tillgångar att arbeta hårdare för att generera ytterligare avkastning. BENQI är byggt på Avalanches snabba smarta kontraktsnätverk och kommer att utvecklas till ett defi-nav som är kedjekedja som är placerat i hjärtat av decentraliserad finansiering.

Läs mer:

https://t.me/BenqiFinance

https://twitter.com/BenqiFinance

https://medium.com/@benqifinance

info@benqi.fi

https://benqi.fi/


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

The Famous Token x Bram Vanhaeren presenterar sina NFT i Vegas Art Village på Decentraland

Bitcoinguide

Brandprotokoll för att lista FIRE på BitMax – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

Covid-19 drivs av Darknet-marknader på ett annat sätt – Bitcoin News

Bitcoinguide