Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Beaxy påskyndar automatiserad handel genom Hummingbot-partnerskap – Pressmeddelande Bitcoin News


PRESSMEDDELANDE. Chicago, Illinois, USA – Hummingbot.io, ett främst algoritmiskt handelsprojekt med öppen källkod, har valt att införliva Beaxy Byt ut till den senaste programversionen, vilket tillåter Beaxy användare att dra nytta av 24/7 automatiserad högfrekvent handel på ett USA-baserat kryptovalutautbyte. Tidigare kunde handlare använda öppen källkod för att köra sina egna versioner av Hummingbot. Nu finns det en version som skräddarsys av Hummingbot Development Team för att säkerställa en strömlinjeformad integration med beaxys handelsgränssnitt.

Hummingbot skiljer sig från andra handelsbots i flera avseenden. Det är ett program med öppen källkod och är gratis att ladda ner och använda. Botens kärnstrategi gör det möjligt för en näringsidkare att fungera som marknadsförare på flera börser – enkelt sagt, botten kommer att placera både begränsa köp och begränsa försäljningsorder för andra på marknaden (benämnda “tagare”) att mötas. Medan det finns många strategimallar och driftsstilar, är det i grunden att Hummingbot har tagit bort viktiga hinder för inträde för dem i krypto som är angelägna om att få fötterna våta i algoritmisk arbitrage och marknadsskapande. Näringsidkare kan byta BTC till USD, USD till ETH, ETH till DRGN, DRGN till USD och dussintals bästa krypteringsvalutor på Beaxy.

BeaxyChef för kundtjänst, Cooper Craighead, tillade att ”Hummingbot är ett utmärkt alternativ för båda användare som just börjat i bot / algoritmisk handel och erfarna veteraner. Det är lätt för alla att ställa in, oavsett teknisk bakgrund, men har ett djup av konfigurationsalternativ som gör att erfarna handlare kan justera strategier efter eget hjärta. ”

Med denna integration Beaxy och Hummingbot vidarebefordrar en delad vision om att tillhandahålla verktyg och insikt som gör det möjligt för dem som handlar med krypto att handla lönsamt. Tack vare utvecklarna kräver driften av botten lite mer än en del grundläggande kunskap om de skript som används för att handla, så även nybörjare kan ställa in sina parametrar och vara igång på mindre än 15 minuter.

Efter att ha vuxit 728% sedan januari 2020, Beaxy Exchange har arbetat sedan starten 2017 för att överbrygga klyftan mellan kryptovaluta och äldre finansiell handel. Speglar det målet, BeaxyDen digitala handelsplattformen har många av fördelarna med en äldre handelsplattform. Till exempel är den totala hastigheten mellan interaktioner på plattformen snabbare än många USA-baserade kryptobörser. För att möjliggöra insikt erbjuder plattformen automatiserad teknisk analys för att spara handlare benarbetet samtidigt som den erbjuder hela sviten av tekniska analysverktyg för dem som föredrar att göra det själva. Lägg till dessa förmåner till sju avancerade ordertyper och Beaxy ser mycket ut som den idealiska inställningen för veteraner på marknaden.

Algoritmiska handelsprogram som Hummingbot fyller det sista nyckelgapet för handlare på Beaxy genom att genomföra affärer dygnet runt och arbeta med mikrosekundinstinkt baserat på deras uppsatta strategi.

Om du vill ha mer djupgående information om Hummingbot och andra integrationer, klicka här för att besöka vår blogg.

Mediekontakt:

James Carney

james (at)beaxy.com

Handla om Beaxy

Beaxy Exchange har sitt huvudkontor i Chicago, Illinois, USA och drivs av Windy Inc i USA och runt om i världen. Windy Inc är registrerat vid US Department of the Treasury’s Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) som ett Money Services-företag. Beaxy tjänster 42 amerikanska stater, förutom att tjäna en aktiv global kundbas på många internationella marknader. On-ramper för Fiat-valutor erbjuds via banköverföring i USD, EUR, GBP, JPY, CAD och AUD, samt kredit- / debetkort-ramper som erbjuds via Simplex i USD, EUR, GBP, ILS, TRY, CAD, CHF , KRW, JPY, RUB, AUD, CZK, NOK, DKK, NZD, SEK, ZAR, HUF och PLN. Beaxy Exchange erbjuder säkra, kompatibla och skyddade kryptovalutahandel och fiat ramptjänster för sina kunder. Digitala tillgångar skyddas av Curv Institutional Custody, med USD-insättningar försäkrade av Federal Deposit Insurance Corporation [FDIC] upp till $ 250.000.

Om Hummingbot.io

Hummingbot är en samhällsstyrd öppen källkodsmarknadsföring och arbitrage-bot som syftar till att demokratisera algoritmisk handel genom att göra sofistikerade högfrekventa handelsstrategier fritt tillgängliga för alla i världen. Vi tror att detta kommer att leda till ett mer öppet, rättvist och inkluderande globalt finansiellt system.


Detta är ett pressmeddelande. Läsarna bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

Fidelity säger att Bitcoin-antagandet kommer att fortsätta att påskynda – ‘Vi har nått en tipppunkt’ – Featured Bitcoin News

Bitcoinguide

Denna litecoinfractal säger att tiden tar slut att ackumuleras till låga priser

Bitcoinguide

En 5% -flyttning driver Bitcoin till ett biljettvärde på 1 biljon dollar

Bitcoinguide