Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

BazarSwap, världens första decentraliserade P2P-utbyte för ERC20-tokens Kickstarts-operationer


Ethereum blockchain har lagt grunden för hela DApps-revolutionen. ERC20-tokens som spelar en viktig roll i branschens tillväxt som driver nästan alla projekt som byggs ovanpå Ethereum blockchain. Medan antalet ERC20-tokens fortsätter att stiga saknade sektorn dedikerad handelsinfrastruktur tills BazarSwap kom.

BazarSwap är världens första decentraliserade OTC-handelsplattform tillägnad ERC20-tokens. Skapat av teamet bakom Minereum Project – det första självbrytande kryptosmarta kontraktet och token-skapandetjänsten, BazarSwap erbjuder många fördelar jämfört med regelbundna, centraliserade utbytes- och handelsplattformar som hanterar ERC20-tokens. Som ett transparent, decentraliserat OTC-utbyte använder det omfattande granskningsbara smarta kontrakt samtidigt som användarna alltid kontrollerar sina medel.

Funktioner som gör andra utbyten till skam

Onn BazarSwap, användare kan handla alla ERC20-token direkt från sina plånböcker. Plattformen är utformad på ett sådant sätt att överföringen av tokens som säljs kommer att överföras till köparens plånbok först efter lyckad handel.

Att delta i affärer på BazarSwap kräver att användare ansluter sina plånböcker en gång, och alla saldon i den anslutna plånboken blir automatiskt tillgängliga för försäljning. Alla anslutna plånböcker med en positiv saldo kommer att listas på BazarSwap-handelssidan och när som helst kan användaren ta bort sin plånbok genom att överföra alla tokens från den anslutna plånboken. På samma sätt, för att återuppta handel, måste de bara finansiera plånboken igen för att bli automatiskt noterade på plattformen. Det finns ingen gräns för antalet adresser man kan skapa för att köpa och sälja ERC20-tokens till olika priser.

Enligt design kräver BazarSwap inte en likviditetsmekanism eftersom tillgång och efterfrågan bestäms av användardeltagande. Dessutom uppvisar plattformen ingen glidning och kan hålla transaktionens gaskostnader på ett minimum. Ytterligare sötande affären har BazarSwap helt avstått från valutavgifter för nu. Plattformen kan dock börja ta ut nominella avgifter inom en snar framtid, som ska fördelas mellan Minereum Fee Share Holders.

För att bli innehavare av Minereum Fee Share och få en andel i plattformens intäkter kan användare köpa aktierna på Minereum Fee Share DEX mot MNE-betalning.

Lyckliga som vinner upp till 6 ETH

För att fira landmärke ögonblicket i Ethereums historia, Minereum har tillkännagett en lyckad dragning kampanj. Användare kan använda en gratis biljett för kampanjen efter att ha skapat en token till salu på BazarSwap-börsen. Biljetten kan hämtas från Minereums Lucky Draw-sida genom att ange tokenavtalets adress. När de har samlats in måste de spela biljetten innan den går ut för att ha en chans att vinna så mycket som 6 ETH.

Tillsammans med BazarSwap har Minereum också lanserat Coinleet, en kryptovalutarankningsplattform som gör det möjligt för användare att upptäcka den bästa kryptan baserat på dess popularitet och inte marknadsvärde eller handelsvolymer. Rankning efter popularitet hjälper inte bara kryptoanvändare att lära sig om de rådande trenderna i kryptobranschen utan ger dem också en möjlighet att dra nytta av att handla de som är mycket efterfrågade vid rätt tidpunkt.

Börja handla på BazarSwap – https://bazarswap.com/Source link

Related posts

Varför Litecoin är nästa krypto som “Teleporterar” som Dogecoin

Bitcoinguide

FIO-protokollet markerar första årsdagen – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

Malaysisk polisbystergäng som stal 2,15 miljoner dollar elektricitet för att bryta Bitcoin – Nyheter Bitcoin News

Bitcoinguide