Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Balanser för att möjliggöra programmerbar likviditet för Algorands ekosystem »CryptoNinjas


Blockchain-plattformen Algorand meddelade idag att Balancer, en av de största automatiserade marknadsförare (AMM), snart kommer att finnas tillgänglig på Algorand för att utöka likviditeten till sitt växande samhälle. Detta initiativ undersöker hur Balancer-plattformen kan fungera i olika miljöer, med tanke på de olika avvägningarna och egenskaperna hos andra innovativa blockkedjor som Algorand.

Traditionellt har utbyte och likviditet varit tidskrävande och dyra insatser, och marknadsdjupet är inte alltid motiverat. Balancer ger dock den typ av innovation och decentralisering i finansiell infrastruktur som fortsätter att sänka servicekostnaderna.

Som en pålitlig pelare i Ethereum-samhället har Balancer spelat en nyckelroll i att tillhandahålla denna decentraliserade likviditet för sina användare sedan starten.

Balancer + Algorand

Genom att utnyttja Balancers tjänster på Algorand kommer börser att kunna skapa handelspar med valfri Algorand Standard Asset (ASA). Eftersom antalet tillgångar som utfärdas i Algorands högpresterande blockchain accelererar, är detta ett enormt tillfälle för massadoption.

Balancer byggs på Algorand av Reach och använder deras säkra och enkla DApp-programmeringsspråk. Reach-plattformen tillhandahåller ett språk på hög nivå och en specialiserad kompilator som sänker startfältet för utveckling av Algorand. DApps skrev i Reach tillämpar också formell verifiering på den distribuerade applikationen, vilket säkerställer att applikationer som Balancer ger extra säkerhetsgarantier för användarna.Source link

Related posts

Crypto exchange CoinTiger lanserar omvända eviga kontrakt »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Kan Blockchain-teknik ersätta Google Adwords?

Bitcoinguide

Bitcoin fortsätter att handla i sidled när Q1 närmar sig sitt slut

Bitcoinguide