Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Balancer samarbetar med Gauntlet, lanserar dynamiska avgiftspooler


Viktiga takeaways

  • Balancer slår sig samman med Gauntlet.
  • Gauntlet kommer att hjälpa Balancer att lansera dynamiska avgiftspooler i syfte att maximera avkastningen för likviditetsleverantörer.
  • Balancer sa att uppdatering av handelsavgifter är ”bara början” på att optimera sina poolparametrar.

Dela den här artikeln

Gauntlet tar med dynamiska avgiftspooler till Balancer.

Dynamiska avgiftspooler kommer till balanseraren

Balancer introducerar dynamiska avgiftspooler.

DeFi-keystone samarbetar med Gauntlet, en simuleringsplattform för riskhantering i kedjan. Med hjälp av tekniker som utvecklats i algoritmisk handel kommer Gauntlets engagemang i den automatiserade marknadsföraren att optimera avkastningen för Balancer V2-likviditetsleverantörer.

Att justera handelsavgifterna innebär att likviditetsleverantörer kan betalas rättvist enligt nuvarande marknadsförhållanden snarare än att tjäna ett fast pris. Fernando Martinelli, VD på Balancer, sa om uppdateringen:

”Det är ett privilegium för Balancer Protocol och dess likviditetsleverantörer att kunna knacka på Gauntlet-teamets galaxhjärnor för att maximera poolens avkastning. Idén om dynamiska avgiftspooler har varit i topp hos Balancer under lång tid. Det är bättre för alla intressenter att avgifterna hela tiden anpassar sig till marknadsförhållandena.

Han föreslog också att pooler med fast avgift en dag kan vara ett daterat format för automatiserade markörtillverkare, vilket gör en jämförelse mellan taxibilar och rittdelningsappar. Gauntlets COO John Morrow delade också sin entusiasm för att arbeta med Balancer-teamet. Han sa:

”Balancers vision för deras V2-pooler passar perfekt för vår simuleringsplattform. Vi ser fram emot att lansera, men vi är ännu mer glada över vad som kommer efter – vår optimeringsplattform blir smartare när vi införlivar mer live-data. ”

Optimeringar är en viktig fokuspunkt för automatiserade marknadsförare på grund av marknadens konkurrenskraft. Att få tillräcklig likviditet för att köra ett framgångsrikt protokoll kan vara utmanande när likviditetsleverantörer så enkelt kan flytta till ett annat protokoll. Som sådan är det vettigt för automatiserade marknadsförare som Balancer att se till att belöningarna för varje pool är tillräckliga.

Forskning har visat att prisvolatiliteten för tillgångar i en pool kan hjälpa likviditetsleverantörer att tjäna pengar när det finns en lämplig handelsavgift. Gauntlet kommer att titta på volatilitet och andra insatser som utnyttjar automatisering utanför kedjan för att optimera handelsavgifterna i Balancers pooler. Gauntlet har byggt en optimeringsmodell som ger parameterrekommendationer och integrerar datavgifter.

Balancer tillkännagav nyligen sin V2-uppdatering, med fokus på kapitaleffektivitet och gaseffektivitet. Partnerskapet för Gauntlet visar ett åtagande att förbättra protokollet, där likviditetsleverantörer kommer att vara de första som gynnas. Enligt pressmeddelandet som meddelar samarbetet kan det finnas ytterligare förbättringar i rörledningen. ”Uppdatering av handelsavgifter är bara bara början”, stod det.

Utlämnande: Vid skrivandet hade författaren till denna funktion exponering för BAL i ett kryptovalutaindex.

Dela den här artikelnSource link

Related posts

Sotheby’s tillkännager kommande försäljning med NFT Artist Pak

Bitcoinguide

Proxy Bitcoin-ETF: er i US Killing Grayscale Premium

Bitcoinguide

EulerBeats Enigma NFT-auktion samlar in 3,1 miljoner dollar

Bitcoinguide