Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Balancer kommer till Polkadot via Moonbeam


Dela den här artikeln

Moonbeam, en Ethereum-kompatibel parachain för smarta kontrakt, meddelade att den skulle ansluta Balancer-protokollet med Polkadot-ekosystemet.

Moonbeam Bridges Balancer, Polkadot

Integrationen med Balancer kommer att tillföra värde till det växande DeFi-ekosystemet till Polkadot.

“[Balancer] tillhandahåller användbara DeFi-tjänster för investerare som vill skapa investeringsportföljer som består av Polkadot-inhemska tillgångar och som letar efter avkastning på dessa portföljer, ”skrev Moonbeam i en blogg.

Balancerprotokollet driver en av de bästa DEX-enheterna på Ethereum och har mer än 1,5 miljarder USD totalt värde låst (TVL) över sina multitillgångspooler för handlare att byta ERC-20-tokens.

För sin kompatibilitet med Ethereum Virtual Machine (EVM) har Moonbeam blivit porten för Ethereum-baserade projekt som ska distribueras på Polkadot.

Förutom Balancer arbetar projektet också med andra DeFi-protokoll som SushiSwap, IDEX och Linear Finance.

Teamet har gett bidrag till utvecklare som är intresserade av att upprätthålla och tillhandahålla likviditet till Balancer-protokollet på Moonbeam.

Som ett utvecklingsbidrag kommer Balancer Labs att tillhandahålla 10 000 dollar i Balancer-symboler (BAL) och Moonbeam kommer att erbjuda 10 000 inbyggda Glimmer (GLMR) -mönster (motsvarande 0,10% av ursprunget)

Tillkännagivandet avslöjade också att Parity, det centrala utvecklingsteamet bakom Polkadot, skulle leda Balancers första portering med Moonbeams stöd.

Utlämnande: Författaren hade inte krypto som nämns i denna artikel vid tidpunkten för pressen.

Dela den här artikelnSource link

Related posts

Gråskalaeffektpumpar Filecoin, men hur länge?

Bitcoinguide

wNyheter: Bitcoin “hotar” dollarn, säger Peter Thiel

Bitcoinguide

Crypto.com anställer Downtown Exec för att leda en ny “Invite-Only” NFT-plattform

Bitcoinguide