Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Bakkt lanserar sin Bitcoin Payments-app


Viktiga takeaways

  • Bakkt öppnar sin betalningsapp för allmänheten.
  • Företaget avser att låsa upp $ 1,2 biljoner digitala tillgångar, inklusive Bitcoin och poäng från mer än 75 varumärken.
  • Bakkt ger också bort 1 miljon dollar som ett kampanjerbjudande.

Dela den här artikeln

Bakkt har lanserat sin officiella betalningsapp, så att användare kan köpa, sälja och spendera Bitcoin och andra digitala tillgångar.

Bakkt App tillgänglig för alla

Även om Bakkt körde ett Early Access-program förra året är det första gången som appen är tillgänglig för allmänna användare.

Appen tillåter användare att hantera Bitcoin liksom andra digitala tillgångar som butiksbelöningspoäng och kontantsaldon. Användare kan också köpa rabatterade presentkort från mer än 75 varumärken.

Detta är den andra stora produkten från Bakkt, som också driver en futures handelsplattform och en depålösning för institutionella investerare. Appen riktar sig dock till detaljhandelsanvändare.

Bakkt säger att det syftar till att hjälpa användare att “låsa upp värdet av $ 1,2 biljoner i digitala tillgångar” som för närvarande är i omlopp.

Varumärkespartnerskap och incitament

Bakkt lanserar appen i samarbete med flera stora varumärken. Med Best Buy, Choice Hotels, Fiserve och GolfNow erbjuder det specialerbjudanden och sätt att hantera belöningspoäng.

Bakkt har också uppmärksammats för sina försök att hjälpa Starbucks att acceptera Bitcoin. Partnerskapets tillstånd är fortfarande oklart. Appen tillåter dock användare att hantera sitt Starbucks-kortbalans, enligt Bakks senaste pressmeddelande om lanseringen av sin app.

För att uppmuntra användare att ladda ner appen ger Bakkt också bort 1 miljon dollar som ett kampanjerbjudande.

Nyheten kommer bara några dagar efter att PayPal tillåter användare att spendera Bitcoin via sin app. Visa och Mastercard har också rapporterat planer på att erbjuda kryptoutgiftsfunktioner.

I skrivande stund hade denna författare mindre än 75 dollar i Bitcoin, Ethereum och altcoins.

Dela den här artikelnSource link

Related posts

Twitter stänger av flera Crypto Influencer-konton

Bitcoinguide

Lust efter finansnära $ 50.000 med gråskalearkivering

Bitcoinguide

Sällsynta Beeple NFTs Säljs för $ 7, värderade till sex siffror timmar senare

Bitcoinguide