Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Avalanche (AVAX) ekosystem introducerar Avalaunch, en startplatta och Initial DEX Offering (IDO) plattform »CryptoNinjas


Avalanche använder sin skalbara plattform med hög genomströmning och låg latens och Avalaunch kommer att lanseras som nästa generations startplatta och Initial DEX Offering (IDO) plattform exklusivt för Avalanche-ekosystemet och samhället. Plattformen förväntar sig att gå live i maj, med sin inhemska tillgång, XAVA, som noteras på Pangolin AMM några veckor tidigare.

Avalaunch, som positionerar sig som en ekosystemaccelerator, är djupt fokuserad på att upprätthålla samhällsvärden, rättvist deltagande och bygga innovativa funktioner som höjer insamlingslandskapet.

Lavin + Avalaunch

Med utbyggnaden av Avalanche Mainnet i slutet av förra året är Avalaunch i stånd att stärka det redan levande tidiga samhället med tonvikt på rättvisa projektlanseringar. Det fokuserar för närvarande på att föra lanseringsplattan till marknaden och introducera innovativa projekt till Avalanche, så att användarna aldrig behöver nöja sig med nätverk med central kontroll eller höga transaktionsavgifter.

Att ta nästa generations projekt till lavin

Efter den officiella lanseringen av lanseringsplattan Avalaunch kommer utvecklare att ha en tydlig väg för att finansiera applikationer byggda ovanpå Avalanche-plattformen.

Med den paraboliska tillväxten i decentraliserad finansiering, NFT och kryptovalutor i allmänhet blir det nu enklare än någonsin för projekt att få tillgång till rådgivande, teknisk insikt, finansiering och marknadsföringsmöjligheter direkt från nätverksintressenter, liksom andra team i ekosystemet .

Projektets huvudsakliga uppdrag är att utvidga Avalanche-ekosystemet kraftigt genom att föra in nya projekt och byggare i samhället. Nya projekt kommer att kunna dra full nytta av Avalanches låga transaktionsavgifter, nästan omedelbar finalitet och decentralisering samtidigt som de ansluter sig till passionerade användare som tror på ny, djärv teknik.

”Alla i vårt team tror djupt på lavinens potential och vill plantera sig själva i centrum. Idag betyder det att hjälpa starka team att förbereda sig för lansering när branschen vaknar upp till vad som händer på Avalanche och möjligheterna för utvecklare att bygga framtidens applikationer. Vi vill att Avalaunch verkligen ska lägga till det goda arbetet som kom före oss, inte bara finns bland det. ”
– Mark Stanwyck, chef för Avalaunch

Med lanseringen av plattformen förestående letar Avalaunch efter starka team som vill utnyttja Avalances unika fördelar och arkitektur på nya och intressanta sätt. Om du bygger på lavin och är intresserad av insamling, vänligen maila hello@avalaunch.app eller skicka ett ansökningsformulär.Source link

Related posts

StakeHound integrerar Radix (XRD) före lanseringen av betanet »CryptoNinjas

Bitcoinguide

HGC, DCConnect Global och QLC Chain bevisar framgångsrikt MEF LSO API: er och DLT möjliggör Order to Cash för datatjänster »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Hodlers girighet intensifieras: BTC på Crypto Exchanges Drops 20% på ett år

Bitcoinguide