Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

ATM Network Bitcoin of America Partners tillkännager partnerskap med ideell organisation Jambos – Pressmeddelande Bitcoin News


PRESSMEDDELANDE. Bitcoin of America, ett populärt virtuellt valutaväxling, har meddelat sitt partnerskap med Jambos. Jambos är en ideell organisation som hjälper tröst till tusentals barn i fosterhem. Även om Jambos och Bitcoin of America skiljer sig åt i sina tjänster är det deras passion för att arbeta tillsammans för en större sak som förenar dem.

Om Bitcoin of America:

Bitcoin of America är en digital valutaväxling, registrerad som en penningtjänstverksamhet med United States Department of Treasury. Förutom att säkerställa en snabb och problemfri transaktion, gör deras kundsupport dem till de bästa i branschen. Deras uppdrag är att förse sina kunder med en snabb och enkel transaktionsprocess, samtidigt som de garanterar den bästa priset på marknaden. Hittills har Bitcoin of America över 900 Bitcoin-bankomater. De finns i större städer över hela USA.

Om Jambos:

Jambos är en fantastisk ideell organisation som hjälper barnen att trösta när de reser genom fosterhem. Deras förhoppning är att varje barn i fosterhem ska uppleva tröst och fred. Jambos har insett att barn ofta går i fosterhem med få av sina egna tillhörigheter, vilket är anledningen till att de tycker det är så viktigt att barnen de tjänar får tröst i att få helt nya pyjamas.

Rebekah Black, grundare och VD för Jambos tillägger: ”På Jambos är vi extatiska över den påverkan vi kommer att kunna göra tack vare Bitcoin of America! Vår organisation kan nu ta mer territorium och tjäna tusentals fler barn i fosterhem på grund av deras generositet och sin tro på vårt uppdrag! ”

När Bitcoin of America hörde talas om möjligheten att ge barnen tröst i ett samhälle hade de redan en så stor ATM-närvaro i, de kände att de var tvungna att engagera sig. Jambos planerar att utöka sitt territorium till Chicago och hela Georgien med hjälp av Bitcoin of America. De planerar till och med att utveckla ett nytt program som heter Jambos Teen.

Besök Jambos webbplats för att ta reda på hur du kan hjälpa till att fostra barn i ditt samhälle.


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

Binance Coin (BNB) återfår styrka, Bulls Sikta Fresh Break över $ 300

Bitcoinguide

Varför Uniswaps UNI kan öka över $ 35 och $ 40

Bitcoinguide

Coinbase öppnar kontor i Indien trots Crypto Ban-rapporter – Bitcoin News

Bitcoinguide