Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Atlanta-baserade Bitcoin ATM-leverantör lanserar över 100 nya maskiner över 24 stater i USA – Nyheter Bitcoin News


En bitcoin-bankomatleverantör har meddelat en distribution av nya maskiner i flera stater i USA. Bitcoin Depot kommer snart att lansera över 100 nya bitcoin-bankomater i 24 stater.

Bitcoin Depot förväntar sig att växa med 200% 2021

Enligt företaget kommer nästan 115 BTC-bankomater att installeras, vilket fördubblar det nuvarande antalet under de senaste sex månaderna. Globalt har ATM-nätet överträffat 2000 kiosker, vilket har ökat med lanseringen av de nya bankomaterna i USA.

Per distribution kommer 14 nya kiosker att distribueras av det Atlanta-baserade företaget över Alabama, 13 i Minnesota, 12 kommer att installeras i Florida och de sista 12 i Kalifornien. Brandon Mintz, Bitcoin Depot VD och koncernchef, kommenterade expansionen:

Cryptocurrency erbjuder många möjligheter för människor som inte har tillgång till traditionella finansiella tjänster, som banker. Våra kiosker tillåter dem i huvudsak att självbanka via den digitala plånboken på sin telefon genom att förvandla sina pengar till kryptovaluta, som kan användas för att överföra pengar, betala räkningar eller investera. Vi är stolta över att vår fortsatta expansion kommer att ge detta alternativ till fler människor över hela världen.

Om företagets förväntningar förutspår Bitcoin Depot en tillväxt på 200% år 2021, även om det inte gav mer information om vilka som är de kommande platserna för att distribuera nya bitcoin-bankomater.

Bitcoin-bankomatindustrin slutar inte när populariteten växer

Eftersom kryptovalutor får sitt utrymme i den vanliga sfären har BTC-ATM-popularitet fått en boost, och inte bara i USA: s Bitcoin.coms nyhetsdesk rapporterade i oktober 2020 att antalet hotell med bitcoin-ATM på plats har ökat Schweiz.

Bitcoin-bankomatoperatören Libertyx lade också till ett utbetalningsalternativ till sina 5 000 bitcoin-bankomater under samma månad. Vid den tiden sa VD att tillägget tredubblade antalet bitcoin-uttagsautomater som tillåter användare att ta ut sina BTC.

I september 2020 hade bitcoin-uttagsautomater redan överträffat 10 100 över hela världen. Statistik från coinatmradar.com visar att det för närvarande finns 17 003 uttagsautomater för kryptovalutor i 68 länder världen över.

Vad tycker du om den här utbyggnaden av bitcoin-bankomater över hela USA? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Bill Maher hånar Bitcoin, med hänvisning till Warren Buffett, Bill Gates, Nassim Taleb – Nyheter Bitcoin News

Bitcoinguide

Spanska fastighetsbyrån börjar acceptera Bitcoin-betalningar för fastigheter på Kanarieöarna – Bitcoin News

Bitcoinguide

Interoperabilitet kan vara den största hotet mot Ethereums dominans – Op-Ed Bitcoin News

Bitcoinguide