Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Asset backed token from WISE launching on Binance Smart Chain with BSCstarter »CryptoNinjas


BSCstarter, en community-fokuserad insamlingsplattform för Binance Smart Chain (BSC), har meddelat lanseringen av WISB-token genom ett exklusivt partnerskap med WISE, en tillgångsstödd kryptokurrency som är utformad för att vara en säker värdebutik som kan satsas för att tjäna förtroendeintresse.

Som en del av partnerskapet får innehavare av BSCstarter native token START första tillgången för att delta i försäljningen och få 10% rabatt. Försäljningen börjar den 26 april 2021 klockan 18:00 UTC.

WISE erbjuder ägarlös krypto med tillgångsstöd med en verkligt unik modell genom att den inte är knuten.

För att bli en säker och prisskyddad värdebutik stöds WISE av Ethereum-tokens (ETH) och WISB kommer att stödjas av Binance-tokens (BNB).

Som ett resultat rör sig WISB med BNB såväl som oberoende och kringgår rädslan för extrem volatilitet, valmanipulation och ger en oöverträffad säkerhetsnivå.

Nyligen lanserade WISE på Ethereum och höjde en anmärkningsvärd 55.900 ETH (värderad idag till cirka 142,5 miljoner USD) genom en 50-dagars förförsäljning med rättvis lansering. Nittio procent av den upphöjda ETH låstes i LP: n på Uniswap, och rakade WISE till de 10 bästa tokens, rankade efter likviditet på Uniswap.

”WISE token är den etiska standarden för alla DeFi-projekt. Det är en ganska lanserad, ganska distribuerad, helt decentraliserad, granskad, kryptobaserad och mycket likvid tillgång. BSCstarter-samhället är glada att stödja ett sådant innovativt projekt som också möjliggör exponentiella belöningar. ”
– Lionel Iruk, specialråd vid BSCstarter

Binance Smart Chain + WISE

WISE syftar till att få ett mycket likvidt utlåningsprotokoll till Binance Smart Chain. Token-verktyget är redan live och möjliggör staking av utlåning / upplåning och likviditetsförsörjning, med fler funktioner som kommer att inkludera, inklusive hävstångsutlåning eller säkerhetskontrakt för att tjäna ränta på långa positioner, och integration med Casper Labs, Polkadot och Cardano.

Som en plattform där samhället röstar vilka BSC-projekt som ska listas med kollektiv due diligence och Do Your Own Research (DYOR) färdigheter stöder BSCstarter-communityn de bästa möjligheterna att lansera på Binance Smart Chain. Under de senaste två veckorna har plattformen finansierat NFT-plattformar i FomoLabs (FOMO) och lanseringen av token och WallStreetBets (WSB).Source link

Related posts

Symbol (XYM) -token från NEM nu tillgänglig i kryptoplånapp-appen Vidulum »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Kryptovalutans dataanalysplattform skev förvärvad av Coinbase »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Lycklig ‘DOGE Day’: DogeCoin rally 455% under 7 dagar före 4/20

Bitcoinguide