Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Är det nästa Dogecoin?


Akita Inu släpptes för bara 3 månader sedan och är en ödmjuk ERC 20-symbol med djärva resultat hittills. Ursprungligen hittades på Uniswap, under den senaste veckan har det funnits att det har lagts till på flera börser inklusive MXC, HotBit, Poloniex och mer för totalt 7 plattformar och en ny med BKEX när detta pressmeddelande skrivs.

Denna snabba antagande möjliggjordes med flera dagars handelsvolym på över $ 200.000.000 och resulterade i trender status på CoinMarketCap och CEX.

Akita Inu byggs uteslutande med hjälp av community input. Ett verkligt demokratiserat projekt.

Under den senaste veckan håller nu över 15 000 nya investerare denna symbol och ytterligare 22 000 har gått med i projektets Telegram där människor kommer att börja forma detta projekt till något speciellt.

De nya idéerna från samhället som antas av projektet inkluderar en token burn, insats för att tillåta passiv inkomst på innehavarens tomgångsvaluta, och slutligen utvecklingen av sitt eget decentraliserade sociala medianätverk som kan jämföras med Twitter, men istället för att gilla tweets kommer användarna kunna tipsa Akita att visa stöd. Allt detta kommer att vara möjligt med ett partnerskap med Polarfox.

Teamet är också dagar borta från en ny version av Akita-webbplatsen som vackert kommer att illustrera den färdplan som kommer. Så håll ögonen öppna för det.

“Är Akita Inu nästa Dogecoin?”

Under de första dagarna av ett nytt projekt är det alltid lätt att göra ett påstående att något nytt kommer att jämföras med något annat, vilket är mer bevisat. Det här pressmeddelandet kommer inte att göra den typen av djärv jämförelse här idag. Snarare är tokens kärntro en mycket mer spännande jämförelse som bör göras om varför Akita Inu mycket väl kan bli nästa Dogecoin. Gemenskapens kraft.

Först och främst, låt oss beröra varför Dogecoin blev mynt nr 6 på CoinMarketCap. Det skapades 2013 som en peer-to-peer digital valuta och även i början sågs det som en komisk valuta. När allt kommer omkring är dess logotyp en tecknad film av en hund. Men det var denna humor som kunde ta sig djupt in på internet och omedelbart blev något av en kraft och sann konkurrent, även jämfört med Bitcoin. Samhället växte kring idén att trots sin komiska natur, vad händer om vår lurviga lilla vän kunde vara den kryptovaluta på marknaden som doggade de traditionella finansinstitutionerna.

Med tiden blev kraften i Dogecoins förmåga att konkurrera svårare under granskning av kryptovalutor som behöver ett syfte. Rädslan för bluffmynt och uppenbarligen en mycket oreglerad marknadsplats höll Dogecoin till en mycket låg prispunkt. Det vill säga fram till vintern 2017 och 2018. Priset på Doge bröt ett öre. Även om marknaden under 2018 sedan kraschade ner i vad som verkade som en göra det eller bryta det björnmarknad för hela branschen – inklusive Bitcoin.

Men Dogesamhällets makt förblev hos Dogecoin. Vad som är intressant med Reddit-forumen vid den tiden är att känslan inte stödde Doge. Inte för att folk trodde att det skulle tjäna pengar utan snarare på grund av önskan att hålla långfingret i finansvärlden. Det var denna vanliga tro som höll människor intresserade och villiga att fortsätta stödja något som inte hade något praktiskt syfte. Det var samhällets kraft som organiskt skapade sitt eget syfte.

Varför skapa en Akita-community?

Snabbspolning fram till 2020 och 2021. Vid denna tidpunkt har de finansiella institutionerna gått in i kryptovalutautrymmet och Bitcoin är på toppnivåer. Finansinstitutens engagemang och fler människor än någonsin vill investera i kryptovaluta eftersom projekt som Akita Inu är mogna för valet. Både gamla och nya kryptoinvesterare ser hur långt Dogecoin har kommit och många av samma känslor från de lekfulla anti-etableringsinvesterarna kommer att leta efter nästa Dogecoin.

Nästa dogging av de traditionella finansinstitutionerna.

Under vintern såg vi hur människor på Reddit nästan bankruttade en av de största hedgefonderna i världen för att korta Gamestop-aktier. En kollektiv grupp med genomsnittliga individer drog igång en av de mest markskakande ekonomiska rörelserna under förra seklet.

De insåg en sak …

De insåg samhällets kraft.

Akita Inu är ett intressant projekt som förverkligar samhällets kraft också … och det bör nämnas att deras logotyp också är en hund. En Akita Inu för att vara specifik, som är en japansk björnjakthund. Ett passande namn för en kryptovaluta som försöker bekämpa framtida björnmarknader med samhällets kraft.

Från och med idag finns det 17 000 medlemmar i AKITA-nätverket på den sociala medieplattformen Telegram, och 2000 till 5000 aktiva medlemmar online när som helst den 18 april 2021.

Över på Etherscan finns det redan 11 000 innehavare av myntet och antalet verkar röra sig uppåt i snabb takt eftersom fler människor får veta om Akita Inus överkomliga pris. Vad som bör få investerare glada över detta är att det fortfarande är väldigt nytt och grunden till ett starkt robust samhälle redan tar form.

Så hur kan Akita Inu bli nästa Dogecoin?

Så när man jämför Akita Inu och Dogecoin finns det en faktor som är mycket jämförbar, en faktor som verkligen är det som gör det eller bryter det här; Gemenskap.

När man tittar på Akita Inus grundläggande grunder och mängden engagemang inom själva samhället, finns det ingen anledning till varför momentum inte kan fortsätta och till och med vara en stark tjur under en baisseartad marknad på grund av den långsiktiga prisvärdheten.

Gemenskapens tänkesätt är dock också viktigt och kommer att vara något att hålla ett öga på. Hoppar samhället bara på snabba vinster? Eller förstår samhället det långa spelet att de har en möjlighet i år, inte månader eller veckor.

Kommer de att locka Dogecoin-anhängare med upprorisk inställning till finansinstituten samtidigt som de balanserar och främjar en rolig och lekfull miljö?

Endast tiden kommer att visa hur detta projekt kommer att utvecklas, men från och med idag verkar Akita Inu vara redo att göra ett namn på marknaden i många år framöver. För intresserade, kolla in de fästa meddelandena i Telegram-gruppen. Där hittar du färdplanen och får uppdaterad information om var denna gemenskap kommer att växa.Source link

Related posts

Bitcoin exploderar mot $ 52.000 som guldformer Bearish Death Cross

Bitcoinguide

Hur XRP Labs “Hooks” kan låsa upp en ny värld för XRPL

Bitcoinguide

Schweiziska SEBA Bank dyker in i Defi och utvidgar sitt erbjudande med 3 poletter – Fintech Bitcoin News

Bitcoinguide