Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Är Crypto redo för den inkommande besättningen


Om titan Goldman Sachs och JP Morgans pro-Bitcoin-åtgärder har varit otillräckliga verkar den traditionella marknaden ha gett kryptovalutor sin välsignelse igår, med Coinbase-debut på Nasdaq.

Utbytet beräknas ha haft en av de mest framgångsrika offentliga direktuppteckningarna i historien. Data från Nasdaq tyder på att COIN började handla nära $ 328 och nådde en topp på $ 429 per aktie, vilket överträffade många experters förväntningar.

På en enda dag slog COIN: s värdehandlare ett rekord. Överträffande giganter som Alibaba och Facebook, som Senior ETF-analytiker för Bloomberg, påpekade Eric Balchunas. Som Balchunas också uppgav slog COIN ytterligare ett rekord när 4 ETF: er ”köpte skiten ur” aktien på dag 1.

Chief Strategy Officer på CoinShares, Meltem Demiros, var bara en av många i kryptorummet som firade debut. Överträffar hennes tidsuppskattningar är Coinbase nu värt mer än Goldman Sachs, en av de största amerikanska bankerna, med ett totalt marknadsvärde på cirka 90 miljarder dollar, i skrivande stund.

Demiros känsla delades av större delen av kryptoindustrin. Från tidiga Coinbase-investerare som Garry Tan gjorde hans initiala investering på 300 000 dollar 2013 en vinst på 6000 gånger till Paradigms Omar Bohsali, den legendariska rappsångaren Nasir Jones och andra.

Grayscale CEO Michael Sonnenshein sa att Coinbases debut har signalerat en ny mognadsnivå för kryptoindustrin.

COIN talar bankens språk

Utöver detta sa CoinShares CSO att den nya vågen av miljonärer och miljardärer som “myntades” genom Coinbases notering är beredda att ta sina vinster för att fortsätta tillväxten av kryptoekosystemet. Demiros sa:

Det finns verkligen den här trevliga rekursiva effekten där den här branschen inte bara handlar om tillgångarna. Det handlar nu verkligen om de företag som vi har investerat i i nästan ett decennium nu (…).

CoinShares CSO hänvisade senare till utbytet av “blockbuster” -tal i sin Q1, 2021, resultatrapport och trycket att hålla sig på toppen av innovationsloppet. Demiros sa:

För att komma till och med inom kryptoindustrin har innovationspasset bara varit galen att se och vad vi tittar på är (Coinbases Q1-intäkter) hållbara? Kan Coinbase diversifiera tillräckligt snabbt? För den här veckan, för detta ögonblick, tror jag verkligen att det fortfarande finns mycket entusiasm.

Coinbases debut kommer att locka ytterligare institutionella investerare till marknaden. Kryptoindustrin talar, säger Demiros, språket för bankens “Billies” (miljarder USD).

I skrivande stund handlas COIN till 331 $ i sidled i 24-timmarsdiagrammet och är fortfarande mottagligt för volatilitet på grund av hype kring evenemanget, vilket kan orsaka över hela marknaderna.

På samma sätt handlas Bitcoin (BTC) till 62 495 $ som rör sig i sidled den senaste dagen (0,1%). I veckodiagrammet har BTC fortfarande 11,4% vinst.

Coinbase COIN Bitcoin BTC
BTC med sidorörelse i 24-timmarsdiagrammet. Källa: BTCUSD Tradingview

På Coinbase-börsnotering, VD Brian Armstrong sa:

Kryptoekonomin idag är inget som det ekosystem som fanns när vi lanserade Coinbase för 9 år sedan. Och det är ingenting som ekosystemet som kommer att existera 9 år framöver (…). Som det första stora kryptoföretaget som offentligt listas är idag en stor dag för Coinbase och den kryptoekonomi som vi är en del av.

Source link

Related posts

Uniqly.io, ett projekt som effektiviserar NFT-marknaden

Bitcoinguide

Palihapitiya Svar på Mungers Bitcoin är en bedömning av “Scum Ball Activity”

Bitcoinguide

Ethereum återvinner 100 SMA, vad betyder detta för tjurarna

Bitcoinguide