Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Applied Blockchain lanserar SILENTDATA för att möjliggöra sekretessbevarande öppna bankkontroller »CryptoNinjas


Level39-medlem Applied Blockchain, en utvecklare av mjukvaruprodukter med extra förtroende och dataintegritet, meddelade idag lanseringen av SILENTDATA, en plattform som gör det möjligt för företag att utföra samstämmiga bankkontokontroller utan att någon bankinformation avslöjas eller delas.

Företag kan minska sin finansiella risk genom att utföra bankkontokontroller i realtid på sina kunder. samtidigt som de fullständigt skyddar deras dataskydd.

Open banking infördes för att påskynda innovation och konkurrens inom finansiella tjänster. Att avslöja och dela bankkontodata ökar emellertid risken för cyberstöld och bedrägeri för både finansinstitut och deras kunder.

SILENTDATA är den första plattformen som möjliggör konfidentiella bankkontokontroller, där bankuppgifterna inte avslöjas, inte ens för själva plattformen. Detta introducerar en ny nivå av dataskydd och dataskydd.

Bankkontokontroller används redan för ombordstigning av nya kunder på uthyrnings-, inteckning-, utlånings-, handels- och juridiska marknader.

“Vi tror att när kunderna förstår att denna typ av skydd är tillgängligt för deras bankuppgifter kommer de att kräva det”, säger Adi Ben-Ari, grundare och VD på Applied Blockchain.

Källa:
Tillämpad BlockchainSource link

Related posts

Open Bank Project API: er kommer att ansluta till blockchain-plattformar med API3: s Airnod »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Xsolla integrerar IMVU: s VCOIN för att utöka användbarheten för metaversen för spelare och skapare »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Protokoll för decentraliserat derivathandel Vega stänger $ 5 miljoner insamling »CryptoNinjas

Bitcoinguide