Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

API-blockchain-plattformen Tatum stöder nu uppskattning av transaktionsavgifter »CryptoNinjas


Tatum, blockchain-mellanprogramvara med öppen källkod som förenar flera blockkedjor i ett enkelt gränssnitt, meddelade att dess API nu stöder uppskattning av transaktionsavgifter.

När du betalar för transaktioner finns det två huvudfaktorer att tänka på:

(1) typ av operation och (2) kostnad per transaktionsenhet vid given tidpunkt.

Kostnaden för olika typer av operationer, till exempel kryptovalutaöverföring eller NFT-prägling, varierar på olika blockkedjor, vid olika tidpunkter, beroende på antalet pågående transaktioner och storleken på den givna transaktionen.

Även om det är möjligt att se GAS-priset för Ethereum vid varje givet tillfälle via Etherscan, ger inget annat blockchain-API möjlighet att snabbt hämta den uppskattade kostnaden för en transaktion som också påverkar operationstypen och storleken på transaktionen.

Saker kan bli ännu mer komplicerade med Bitcoin, där transaktionspriser beror på transaktionens storlek och pris per byte. För att inte tala om alla andra blockkedjor med dynamiska transaktionsavgifter.

”Dynamiska transaktionsavgifter är mycket volatila, så att beräkna dem själv kan ge stora marginaler för fel. Men med Tatum kommer du alltid att kunna uppskatta snabbt med hög säkerhet hur mycket en given transaktion kommer att kosta på en given blockchain vid ett visst ögonblick. Vi hoppas att detta gör det lättare för dig! ”
– Tatum-laget

För att börja uppskatta avgifter, se Tatums API-dokumentation:
https://tatum.io/apidoc#operation/EstimateFeeBlockchainSource link

Related posts

Kohle Capital Markets introducerar USD / THB för kunder

Bitcoinguide

Blockchain-driven fläktförlovningsplattform Olyseum lanserar verktygstoken »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Fullfjädrad kryptoportföljspårare och handelshanteringsapp »CryptoNinjas

Bitcoinguide