Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Amnesia Ibiza till öppen nattklubb i Ethereum Metaverse


Viktiga takeaways

  • Decentral Games och Amnesia Ibiza samarbetar för att starta en virtuell nattklubb.
  • Klubben kommer att ha tre rum. Ett utrymme visar händelser i realtid och ett annat kommer att ägnas åt liveströmmar.
  • Amnesia Ibiza är en av Ibizas mest populära superklubbar. Det har varit en häftklammer för den globala elektroniska musikscenen i mer än 40 år.

Dela den här artikeln

Amnesia Ibiza blir den första verkliga klubben som startar i Ethereums metavers.

Amnesia Ibiza lanseras på Ethereum

Den världsberömda klubben har Amnesia Ibiza samarbetat med Decentral Games för att öppna ett virtuellt utrymme på Ethereum blockchain.

Klubben kommer att lanseras i juni och kommer att innehålla tre rum. De inkluderar Amnesia Experience, som kommer att återskapa Amnesia-händelser i realtid, och Amnesia Hype kommer att vara ett liveströmningsutrymme. Det tredje rummet tillkännages i sommar.

Decentral Games är en Ethereum-baserad virtuell värld som ingår i det som har blivit känt som “metaversen.”

Det gör det möjligt för användare att utforska virtuella jordskiften, som har formen av icke-fungibla tokens (NFT). Exempel på virtuella utrymmen i Decentral Games inkluderar digitala konstgallerier och kasinon. Decentral Games har sin egen NFT-butik och auktionshus där användare också kan lägga till sina personliga NFT-samlingar. Medan den bygger på Ethereum har den nyligen lagt till stöd för Polygon, en av nätverkets ledande skalningslösningar.

Miles Anthony, Decentral Games grundare och VD, förklarade att partnerskapet kunde öka Decentral Games och Amnesias profiler. Han sa:

”Att ta ett sådant etablerat namn från underhållningsindustrin till metaversen är väldigt spännande för oss. Detta partnerskap är ett steg som kommer att andas ny luft till båda parter, vilket förväntas inte bara ge mervärde till användarupplevelsen utan också till det totala marknadsvärdet.

Enligt marknadsföringsmaterial som Crypto Briefing ser kommer partnerskapet att generera ”minst 10 miljoner dollar” i intäkter under det första året. Huvuddelen av det kommer att delas lika mellan Decentral Games och Amnesia, med en 10% nedskärning som går till en separat arrangör.

Virtuell clubbing har nyligen blivit ett allmänt diskuterat koncept, med många av världens ledande nattklubbar stängda på grund av Coronavirus-pandemin. Olika klubbar vände sig till livestreamar under lockdowns som ett sätt att engagera sig i dansmusikgemenskapen.

Amnesias hela säsongen 2020 avbröts medan resten av Ibiza stängdes. Vissa evenemang är planerade till i år, men det är oklart om de kommer att kunna fortsätta. Martin Ferrer, VD på Amnesia, uppgav att klubben Decentral Games skulle tillåta fans över hela världen att uppleva arenan genom en ny lins. Han sa:

”Detta partnerskap med Decentral Games kommer att föra Amnesia Ibiza in i våra fans hem, så att de kan återskapa den unika Amnesia-upplevelsen genom Decentral Games 3D-metavers miljö. Vi är också glada att nå ut till nya fans från hela världen! ”

Förutom klubbevenemangen kommer deltagarna att få tillgång till Amnesia NFT-butiken, sälja elektronisk musik, DJ: s autografer och bärbara spel i spelet. Bärarna kommer att produceras tillsammans med Amnesia-artister och gör det möjligt för användare att tjäna DG-tokens, Decentral Games inhemska tillgångar.

Amnesia Ibiza är en av världens mest populära superklubbar. Det öppnade på Ibiza 1976 och har blivit en av öns viktigaste attraktioner för klubbar över hela världen. Bland dess vanliga gäster ingår Carl Cox, Sven Väth och Ricardo Villalobos.

Utlämnande: I skrivande stund ägde författaren till den här funktionen ETH, MATIC och flera andra kryptovalutor.

Dela den här artikelnSource link

Related posts

Kraken integrerar parachain-auktioner i maj: Rapport

Bitcoinguide

Elon Musk kommer att ge “fullständigt stöd” till Dogecoin om stora innehavare säljer

Bitcoinguide

Bitcoin, Ethereum gör nya heltidshöjder

Bitcoinguide