Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Amerikas femte största bankinstitution Amerikanska banken erbjuder kryptovalutaförvaring – Finance Bitcoin News


Den 27 april avslöjade det amerikanska bankinnehavet US Bank i ett blogginlägg att finansinstitutet planerar att erbjuda kryptovalutatjänster. Bankens chefsstrategichef för US Bank Global Fund Services, Christine Waldron, säger att hon är stolt över sitt företags steg mot blockchain och kryptovalutapraxis.

US Bank erbjuder Cryptocurrency Services i avvaktan på godkännande av efterlevnad

Under den första veckan i januari 2021 avslöjade kontoret för valutaövervakaren (OCC) att nationella banker och sparföreningar i USA kunde hantera stallmynt och offentliga blockkedjor. Efter detta tillkännagivande avslöjade den äldsta banken i Amerika, Bank of New York Mellon (BNY Mellon) i mitten av februari att den skapade en digital valutaenhet. På tisdag, den femte största bankinstitutionen i landet, publicerade US Bank ett blogginlägg som beskriver nya kryptovalutaerbjudanden.

Även om blogginlägget inte avslöjar när banken kommer att distribuera dessa produkter, men banken nämnde tre typer av tjänster. Banken kommer att erbjuda en “ny kryptovalutaprodukt för kunder med engagemang av en underförvaringsinstitut för fondtjänst.” För närvarande håller företaget på att slutföra arrangemanget för en underförvarare. US Bank säger också att företaget också arbetar med strategiska relationer.

“Vi tillkännagav nyligen vår investering i Securrency – en utvecklare av institutionell klass blockchain-baserad finansiell och reglerande teknik,” sa banken. US Bank kommer också att arbeta med NYDIGs börshandlade fond. ”US Bank har valts ut för att administrera NYDIGs ETF-bitcoinfond i år i avvaktan på godkännanden från lagstiftningen. Det utvidgar bankens långvariga förhållande till privata fonder med NYDIG, ”tillkännages i tillkännagivandet.

‘Driva innovation i vår Blockchain och Cryptocurrency Practice’

US Banks Christine Waldron förklarade att hon är stolt över sin finansiella institution för sina framåtblickande metoder. “Jag är stolt över hur vi kom samman från alla bankområden och tog fram vårt bästa tänkande över våra digitala möjligheter, produktutveckling och teknik för att driva innovation inom vår blockchain- och kryptokurrencymetod”, detaljerade Waldron.

“Vi har varit aktiva i detta utrymme i flera år – så att vi alltid är bäst belägna för att tjäna våra institutionella kunder – och de senaste initiativen visar vårt pågående engagemang och entusiasm för att växa denna marknad”, strategichef för US Bank Global Fund Services avslutade.

Vad tycker du om att US Bank erbjuder kryptovalutatjänster inom en snar framtid? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Bank, banker, Bitcoin, Bitcoin (BTC), Christine Waldron, efterlevnad, kryptovaluta, förvaring, digitala tillgångar, finansinstitut, NYDIG Bitcoin ETF, reglering, värdepapper, amerikansk bank, amerikansk bank

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

CoinSwap öppnar nya DeFi-möjligheter med deras Certik-godkända DEX

Bitcoinguide

Epic Ethereum Short Squeeze skjuter rally till nya ATH

Bitcoinguide

När miljontals drunknar i dagens fattigdomsfälla säger makrostrateg Raoul Pal ‘Bitcoin är en livflotte’ – Economics Bitcoin News

Bitcoinguide