Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Amerikanska staten godkänner resolution som berömmer Satoshi Nakamoto och Bitcoin – Reglering av Bitcoin News


Den amerikanska staten Louisiana har antagit en resolution om att berömma bitcoin för dess framgång samt berömma kryptovalutans pseudonyma skapare, Satoshi Nakamoto, “för hans bidrag till ekonomisk säkerhet.”

Statlig resolution som känner igen Satoshi och Bitcoin

Representantens hus i Louisiana av representanten Mark Wright med titeln “Berömmer Bitcoin och kryptovalutaindustrin” har registrerats och undertecknats av parlamentets talman. Husresolution 33 (HR 33) lyder:

Beslut att berömma Bitcoin för dess framgång att bli den första decentraliserade miljarder dollar tillgången och att uppmuntra staten och lokala myndigheter att överväga sätt som kan hjälpa dem att dra nytta av den ökade användningen av denna nya teknik.

Upplösningen fortsätter att beskriva olika attribut för bitcoin, från och med skapandet 2008 “av den pseudonyma författaren Satoshi Nakamoto.” Med tanke på att kryptovalutan “potentiellt kan ersätta guld som en monetär reserv” framhäver dokumentet bitcoins begränsade utbud och noterar att det är “helt decentraliserat” och möjliggör säkra transaktioner utan behov av en betrodd tredje part.

Det noterar dessutom att “inte bara har Bitcoin visat sig vara ett kritiskt verktyg för företag, det har visat sig vara ett kritiskt verktyg för medborgare runt om i världen för att skydda sig mot valutaförlust.”

Upplösningen nämner en annan kryptovaluta än bitcoin, Moxey, som den beskriver som “en egen digital community-community som uppfanns i Louisiana.” På webbplatsen beskrivs att ”Moxey är en gemenskap av tusentals företagare som stöder varandra och, viktigast av allt, kan köpa och sälja varandra utan att spendera kontanter. Istället använder de sin egen gemenskapsvaluta; Moxey dollar. ”

Sammanfattningsvis säger Louisianas husresolution 33:

Representanthuset för lagstiftaren i Louisiana berömmer härmed Satoshi Nakamoto för hans bidrag till ekonomisk säkerhet.

Vad tycker du om denna kammarupplösning som berömmer Satoshi Nakamoto och Bitcoin? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

proposition som berömmer bitcoin, bill som berömmer satoshi nakamoto, Bitcoin Creator, bitcoingrundare, husupplösning 33, hr33, Louisiana Bill, resolution bitcoin, resolution Satoshi nakamoto, Satoshi, Satoshi Nakamoto

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Elon Musk vill att Coinbase ska lista Dogecoin när kryptovalutans antagande växer – Altcoins Bitcoin News

Bitcoinguide

Att förbjuda Bitcoin är som att stänga Internet – Regeringen skulle vara ” dåraktig ” att försöka – Reglera Bitcoin News

Bitcoinguide

Uniswaps UNI sätter ny ATH till 45 USD, varför det kan öka vinsterna

Bitcoinguide