Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

American News Magazine Dags att acceptera krypto för prenumerationer, fasta auktioner 3 NFT-omslag – Bitcoin News


Den amerikanska nyhetstidningen Time har avslöjat att den kommer in i kryptovalutan och blockchain-utrymmet, eftersom en ny jobblista visar att den 98-åriga publikationen är på jakt efter en ekonomichef (CFO) som förstår bitcoin. Dessutom kommer Time att sälja icke-fungibla token (NFT) tillgångar via Superrare och om 30 dagar kommer nyhetsutrymmet att acceptera kryptotillgångar för digitala prenumerationsbetalningar.

American News Company Time letar efter en CFO som förstår Bitcoin

En jobblista publicerad på Linkedin visar att tidningen Time, det amerikanska förlagsföretaget, planerar att anställa en ny CFO som förstår bitcoin- och blockchain-teknik.

“Medieindustrin genomgår en snabb utveckling”, konstaterar jobannonsen. “Tiden söker en finansdirektör som kan hjälpa till att styra dess omvandling.”

Arbetserbjudandet säger också att den intresserade parten måste ha “komfort med bitcoin och kryptovalutor” enligt listans kvalifikationsavsnitt. Dessutom måste individen ha över sju år i ledande befattningar.

Time Sells NFTs, Magazine accepterar snart digitala valutor för digitala prenumerationer

Förutom att leta efter en CFO som förstår bitcoin, auktionerar Time också ut icke-fungibla token (NFT) tillgångar baserade på ikoniska omslagsdesigner. Förlaget auktionerar NFT som heter “Är Fiat Dead?” på Superrare med två andra NFT-omslag. För närvarande är det högsta budet för “Är Fiat Dead?” NFT är 27,5 ETH eller ungefär 46 000 USD. Time-tidningens specialutgåva NFT är ett nytt omslag från ett omslag som publicerades den 8 april 1966, kallat “Is God Dead?”

”Typografin på de två senaste omslagen behövde ritas för hand”, förklarar Time på auktionswebbplatsen Superrare. “Eftersom vi inte kunde hitta något modernt gjuteri som har en exakt tolkning av det som används på originalomslaget.”

Slutligen, i ett annat drag från tidningen Time, företagets president Keith Grossman twittrade att Time kommer att acceptera kryptotillgångar för betalningar under de närmaste 30 dagarna. Samlarobjekt kommer alltid att vara viktiga men Tids kryptoambitioner är större när vi fortsätter vår digitala omvandling, ”tweetade Grossman.

“Inom 30 dagar kommer Time att acceptera kryptovalutor för digitala prenumerationer med mer att komma via Julia LaRoche,” tillade Grossman.

Vad tycker du om att tidningen Time kommer in i kryptovalutor och blockchain-teknik? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Bitcoin, Bitcoin (BTC), kryptotillgångar, digitala valutor, digitala prenumerationer, Julia LaRoche, Keith Grossman, nft, Icke-fungibla konstverk, Icke-fungibla token, Tid, tidskrift

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Turkisk polis demonterar massiv kinesisk krypto-bluff som innehöll 101 gisslan – Nyheter Bitcoin News

Bitcoinguide

Ternoa (CAPS), överför dina minnen och privata data tack vare Blockchain – Sponsrade Bitcoin News

Bitcoinguide

Arbetssökande webbplatser visar stora mängder jobb inom Bitcoin- och Blockchain-industrin – Bitcoin News

Bitcoinguide