Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Amber Group lägger till nya swap och tjäna funktioner på sin krypto mobilapp »CryptoNinjas


Amber Group, ett kryptohandelsteknikföretag, meddelade idag att det har lagt till nya funktioner på Amber App; företagets allt-i-ett-kryptomobilapp har nu funktioner för ‘Swap’ och ‘Flexible Earn’.

Michael Wu, Amber Group

“Amber-appen har varit en lösning för många eftersom den ger användare möjlighet att få tillgång till likviditet, tjäna avkastning och hantera risker över kryptotillgångar med snabbhet och säkerhet.”
– Michael Wu, VD för Amber Group

Amber-appen finns på både iOS och Google Play.

Byta

Genom Amber-appen kan användare nu få tillgång till den nya Swap-funktionen, som gör det möjligt för användare att direkt växla mellan kryptotoken på under 3 sekunder till en låg avgift på 0,05%. Appanvändare kommer också att kunna referera till en omfattande instrumentpanel som visar prissättning i realtid för flera kryptovalutatillgångar.

Tjäna

Dessutom erbjuder Amber-appen nu Flexible Earn, vilket gör det möjligt för användare att direkt tjäna upp till 5% APY på insättningar. Med daglig räntefördelning kan användare dra nytta av sammansatt ränta.

Befintliga användare kan redan investera i Fixed Earn-produkten, som erbjuder användare upp till 10% APY på antingen standardiserade eller anpassningsbara prenumerationer.

I början av året lade Amber App till en ny funktion som heter ‘Yield Boost’ – ett lättanvänt investeringsverktyg för användare att tjäna pengar på sin marknadsvy på stora kryptotillgångar och tjäna en attraktiv avkastning.

Företagskunder och institutioner kan också få åtkomst till liknande flexibla och fasta sparprodukter på Amber Pro-webbplattformen samt ett antal ytterligare finansiella ledningsverktyg inklusive OTC-säker lån och marginalhandel.Source link

Related posts

Kanadensiska bitcoinplattformen Shakepay introducerar nytt Visa förbetalt kort »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Den fortsatta deFi-tillväxten 2021

Bitcoinguide

5 nya fonder tillför 100 miljoner dollar till Solana blockchain-ekosystemutveckling

Bitcoinguide