Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Alpha Sigma Capital, DigiFinex, BitMart, Emirex och Everest ansluter sig till EmiSwaps DAO »CryptoNinjas


EmiSwap är den första produkten i ekosystemet till EmiDAO, en autonom DAO designad med nya idéer och framsteg inom DeFi. Med ESW-styrningstoken i hjärtat av ekosystemet möjliggör EmiDAO 100% av projektens vinstdistribution mellan ESW-tokeninnehavare.

Medlemmar i EmiDAO-alliansen exponeras för ekosystemprojekten, och med det första EmiSwap-projektet inleds rösterna medlemmarna i EmiDAO om vilka nya initiativ och projekt som ska lanseras i framtiden.

EmiDAO Alliance-medlemmarna inkluderar:

 • Alpha Sigma Capital är en investeringsfond som är inriktad på framväxande blockchainföretag som framgångsrikt bygger sin användarbas, visar verkliga användningsområden för sina decentraliserade ekosystem och flyttar blockchain-teknik mot massadoption. ASC fokuserar på företag som använder blockchain-teknik för att ge mervärde inom områden som fintech, AI, supply chain och sjukvård.

”EmiDAO-ekosystemet är en utgångspunkt för företag och projekt som är intresserade av att utveckla nya projekt och initiativ i DeFi. Decentraliserad ekonomi är fortfarande i ett tidigt skede men med över 38 miljarder dollar bara i DeFi-system ser vi mer och mer kapital förpliktas till dessa plattformar och nya idéer och initiativ som är innovativa och övertygande. EmiDAO tillåter nya deltagare och utvecklare att utnyttja plattformen i en riktig DAO-miljö. ”
– Enzo Villani, medlem av Alpha Sigma Capital

Förutom Alpha Sigma Capital har kryptobörser DigiFinex, BitMart och Emirex anslutit sig till EmiDAO för att tillhandahålla likviditet till EmiSwap-protokollen och lista Emirex och ESW-token på sina börser. Vidare har Everest också gått med i EmiDAO och stöder EmiSwap-projektet med sin globala bankplattform som kommer att integrera KYC (Know Your Customer), AML (Anti-Money Laundering), whitelist-as-a-service och fiat-in / ramper.

 • DigiFinex är ett av världens bästa kryptovalutabörser efter handelsvolym och likviditet. Börsen har en handelsvolym på 2,1 miljarder dollar och 200+ kryptovalutor noterade. Dessutom litar det på 4 miljoner användare globalt.
  • ”Vi är glada att vara partner till EmDAO Alliance. I den kommande framtiden kommer båda parter att samarbeta inom samhällen, offentliggörande, likviditetsleverantörer såväl som ekosystemet. DigiFinex strävar efter att skapa ett ömsesidigt fördelaktigt partnerskap med EmiDAO, säger Daffy Liu, marknadschef på DigiFinex
 • BitMart’s den högsta dagliga handelsvolymen var 3 miljarder dollar med 2,1 miljoner globala användare och över 300 kryptovalutor noterade. Börsen finansieras av Fenbushi Capital, det första och mest aktiva blockchain-fokuserade riskkapitalföretaget i Asien.
  • ”BitMart är glad över att gå med i EmiDAO Alliance för att öka den framtida utvecklingen av ekosystemet. Vi är väldigt glada över att vara en del av detta spelförändrande steg för att bidra till framtiden för decentraliserad ekonomi, säger Sheldon Xia, grundare och VD på BitMart
 • Emirex är ett kryptobörs i Mellanöstern som överträffade 100 miljoner dollar per dag, 100+ kryptovalutor noterade, och erbjuder unika DeFi-investeringsmöjligheter för sina kunder, samt en enkel fiat-gateway.
  • ”EmiDAO är faktiskt det första ekosystemet som betonade vikten av självstyrda modeller i decentraliserad ekonomi. EmiSwap är det första decentraliserade finansiella projektet som fördelar alla sina intäkter bland intressenter. Det är så det ska fungera i DeFi, säger Kirill Mishanin, Chief Sales Officer på Emirex
 • Everest är en global bankplattform som integrerar sina tjänster av eKYC, AML, whitelist-as-a-service och fiat-in / out ramper
  • Everest är ett enhetsfritt globalt tillgängligt, digitalt transaktionsprotokoll med en inbyggd identitet. Användare av plattformen kan digitalt verifiera sin identitet för offentliga tjänster och andra operationer. Plattformen är konstruerad så att människor faktiskt äger och kontrollerar sin information. Dessutom delas all data selektivt och är motståndskraftig mot attacker.
Källa:
crowdsale.emidao.org/whitepaperSource link

Related posts

Ultimate Fintech Awards 2021: The Race Is On

Bitcoinguide

EuropeStocks Review – En titt på ETF-fokuserad mäklare

Bitcoinguide

Unstoppable Domains tillkännager högsta prisförsäljning av ett domännamn NFT som någonsin spelats in »CryptoNinjas

Bitcoinguide