Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Alpha Finance lanserar på Binance Smart Chain


Viktiga takeaways

  • Alpha Finance lanserar sin Alpha Homora V1 på Binance Smart Chain.
  • Genom att flytta kan Binance Smart Chain-användare ta positioner med hävstångsavkastning på PancakeSwap.
  • Alpha Finance-teamet säger att det förbereder sig för en “framtid med flera kedjor.”

Dela den här artikeln

Binance Smart Chain välkomnar en annan DeFi-häftklammer: Alpha Finance.

Alpha Finance tillkännager Binance Move

Team Finance meddelade idag att Alpha Finance kommer att lansera sin Alpha Homora V1-produkt på Binance Smart Chain.

I ett inlägg med titeln “Alpha Homora omfamnar flera kedjans framtid” hoppas Alpha Finance att etablera en plats i “framkant” för ett “flerkedjigt ekosystem” och att Alpha Finance är avsett att vara ett agnostiskt protokoll för blockchain. Projektet körs för närvarande på Ethereum, som har drabbats av väldokumenterade gasproblem i minst ett år.

Alpha Finance är ett relativt nytt protokoll, men har snabbt hittat en plats i hjärtat av Ethereums ekosystem. Det gör det möjligt för DeFi-användare att ta ut positioner med leveraged avkastning. För närvarande innehåller protokollet cirka 777,5 miljoner dollar i totalt värde låst, enligt DeFi Pulse. Det kommer att fortsätta att köras på Ethereum.

Källa: DeFi Pulse

Binance Smart Chain-lanseringen låter användare ta positioner med hävstångsavkastning på PancakeSwap, kedjans mest populära börs.

Enligt CoinGecko och Binance-ägda CoinMarketCap registrerade PancakeSwap mer volym än majoriteten av Ethereums ledande protokoll under det senaste dygnet. CoinGecko listar sin dagliga volym som $ 754 162 246, endast bakom MDEX och Uniswap.

Alpha Finance kommer att lanseras på Binance Smart Chain “under de kommande veckorna” och teamet säger att det kommer att fortsätta att utvärdera möjligheter på andra kedjor och Layer 2-lösningar. Inläggen avslutades med att nämna tokenomics för ALPHA-token, som förväntas meddelas omedelbart.

“ALPHA-tokeninnehavare kommer att spela en central roll och dra nytta av denna höga tillväxt”, sa inlägget.

Binance Smart Chain vs. Ethereum

Alpha Finance är inte den första produkten som tillkännager ett övergång till Binance Smart Chain under det som har varit hett några veckor mellan det Binanceägda projektet och dess huvudkonkurrent, Ethereum.

1inch Exchange, en populär decentraliserad börsaggregat byggd på Ethereum, meddelade ett förflyttning till kedjan just förra veckan.

Dessutom har olika klonprojekt börjat dyka upp i kedjan. Kult-NFT-projekten CryptoPunks och EulerBeats, som båda körs på Ethereum, har sett påfallande liknande derivat på Binance Smart Chain de senaste veckorna, vilket har lett till att vissa kritiserar en uppenbar brist på originalitet. EulerBeats sa av “MusicalBeats” -projektet inspirerade det: Detta är en copypasta SCAM. KÖP INTE.”

Ethereum och Binance Smart Chain-samhällen har kolliderat vid flera tillfällen. När Binances BNB-mynt hoppade till tredje rankningen på kryptovalutans ledarkort efter marknadsvärde rasade debatter om Binance Smart Chains grad av centralisering på Crypto Twitter. Bland de största kritikerna av projektet var Ethereum-anhängare.

Den viktigaste förespråkaren för Binance Smart Chain var under tiden Binances grundare, Changpeng Zhao. Under diskussionerna pratade han om Ethereum och hänvisade till de så kallade “ETH-mördarna” i hopp om att få tag på några av nätverkets marknadsandelar. Han förklarade varför han trodde att Ethereums skalningsproblem i slutändan kunde bli dess fall i en tweetstorm.

“ETH är överväldigande framgångsrik”, sade han, “men dess framgång (inte andra mynt) kan också vara sin egen mördare.”

Utlämnande: I skrivande stund ägde författaren till denna funktion ETH och ALPHA. De hade också exponering för UNI i ett kryptovalutaindex.

Dela den här artikeln

Source link

Related posts

XRP redo för 50% drag definierad av två avgörande prisnivåer

Bitcoinguide

Reef Finance tillkännager strategiskt partnerskap med Tron

Bitcoinguide

Binance Smart Chain-centraliseringsnivåer stavar problem för BNB

Bitcoinguide