Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Alpha Finance Lab samarbetar med EPNS som ger bättre anmälningssystem till Alpha Homora-användare »CryptoNinjas


Alpha Finance Lab, ett ekosystem av interoperabla DeFi-produkter, meddelade idag att de har samarbetat med Ethereum Push Notifications Services (EPNS) i ett pilotprogram; där EPNS-teamet kommer att bygga ett anmälningssystem för Alpha Homora-produkten.

Byggt på Ethereum är Alpha Homora ett protokoll för att utnyttja positioner i avkastningsjordbrukspooler. ETH-långivare kan tjäna höga räntor på ETH, och avkastningsbönder kan få ännu högre jordbruk APY genom att ta på sig hävstångspositioner på avkastningsodling.

Detta meddelandesystem gör det möjligt för Alpha Homora-användare att enkelt övervaka sina positioner, meddelas när det finns någon förändring av deras positionsstatus (t.ex. närmar sig likvidationsrisk, vid likvidationsrisk etc.) och hanterar sina positioner snabbt.

Alpha Homora Ecosystem Roadmap

  1. Kommande V2-omstart
  2. Nya funktioner och funktioner med V2-omstart
  3. Olika partners och integrationer
  4. Flera DeFi-projekt bygger på Alpha Homora

”När vi fortsätter att lansera och inkubera mer innovativa DeFi-produkter som fångar marknadsluckor i de viktigaste pelarna i det finansiella systemet kommer vi att fortsätta att prioritera våra användare. Genom att utbilda våra användare om risker med Alpha Homora designspråk och arbeta med EPNS för att bygga verktyg som gör att våra användare kan använda produkterna bättre och säkrare kommer Alpha Finance Lab att fortsätta att förnya sig i DeFi med ett långsiktigt tänkesätt. ”
– Alpha Finance Lab TeamSource link

Related posts

Crypto exchange KuCoin öppnar beta-test på nya 3x levererade BTC- och ETH-tokens »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Ledger Vault för att säkra Boson Protocols ursprungliga token

Bitcoinguide

WAX introducerar de första Topps baseball-korten på blockchain »CryptoNinjas

Bitcoinguide