Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Alpha Finance Lab får sitt avkastningsodlingsprotokoll granskat av OpenZeppelin »CryptoNinjas


Alpha Finance Lab, ett ekosystem av DeFi-produkter, har meddelat att Alpha Homora V2, ett hävstångsavkastningsjordbruk och hävstångslikviditetsprotokoll, granskas av OpenZeppelin.

Detta markerar ytterligare ett steg mot återstart av Alpha Homora V2, som kommer att möjliggöra återupptagande av upplåning / öppning av nya hävstångspositioner, ytterligare hävstångspooler och utlåningstillgångar tillagda och nya specialfunktioner.

Alpha Homora V2: s granskning av OpenZeppelin genomfördes utöver tidigare granskningar gjorda av Quantstamp och Peckshield. Flera granskningar är en viktig del i Alpha Finance Labs säkerhetsmodell med flera steg.

Hela revisionsrapporten kommer att offentliggöras under de kommande veckorna.

Säkerhetsmodell på Alpha Finance Lab

Alpha Finance Labs säkerhetsmodell inkluderar:

  1. Flera granskningar från branschledande företag
  2. Kontinuerliga externa peer-recensioner
  3. Kontinuerliga interna granskningar
  4. Ständigt använder interna övervakningsverktyg
  5. Aktivt bug-bounty-program

Tillsammans med granskningar genomförs interna granskningar och externa granskningar av säkerhetsforskare på Alfas hela ekosystem.

Dessutom används interna övervakningsverktyg över Alpha Homora V1 och V2 på Ethereum och V1 på Binance Smart Chain (BSC). Dessa verktyg hjälper Alpha Finance Lab att upprätthålla en hög säkerhetsstandard och upplevelse för Alpha Homoras användare och kommer att hjälpa alla framtida Alpha-produkter när produktsviten expanderar. För att avrunda Alfas säkerhetsmodell kommer laget snart att starta ett aktivt bug bounty-program.

“Genom att delta i flera externa granskningar, kontinuerliga interna och externa kollegiala granskningar och implementera interna övervakningsverktyg och bug-bounty-program, är Alpha fortsatt engagerad i att placera säkerhet i framkant i vårt växande ekosystem. OpenZeppelins senaste granskning av Alpha Homora V2 är bara ett exempel på den vikt vi lägger på säkerheten i alla våra produkter. ”
– Alpha Finance Lab TeamSource link

Related posts

Binance Labs leder $ 2,4 miljoner investeringsrunda för Plasm Network »CryptoNinjas

Bitcoinguide

BitShares blockchain-plattform för lansering av NFT-nätverk »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Bitfinex lägger till Tezos (XTZ) som säkerhet på låneportalen »CryptoNinjas

Bitcoinguide