Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Alien Worlds blir världens ledande blockchain-spel


Blockchain-baserade spel lovar många fördelar som inte är tillgängliga i traditionella videospel, vilket ger spelare ett konkret monetärt värde och låter dem tjäna att spela titlar de tycker om. Alien Worlds har etablerat sig som ett av de mest framträdande blockchain-spelen på marknaden och erbjuder sina användare möjligheten att få tillgång till “DAOs in Space” och konkurrera med NFT och få belöningar.

Kombinationen av kul och att tjäna pengar genom Trilium, Alien Worlds ursprungliga valuta, har drivit användare till spelet och katapulterat Alien Worlds till det främsta decentraliserade spelet efter användarbas (baserat på dagliga aktiva unika plånböcker). Det har blivit så populärt att Alien Worlds nu rankas som den femte största totala decentraliserade applikationen (dApp) på marknaden.

Trilium driver Alien Worlds Ecosystem och berikar spelare

Alien Worlds skapade en ny planetmetavers som symboliserar alla aspekter. Objekt i spelet representeras som icke-fungibla tokens (NFT), vilket gör dem unikt identifierbara från varandra, till skillnad från vanliga kryptovalutor som BTC eller ETH. Denna metod gör det möjligt för användare att bestämma värdet på alla artiklar genom spel och ekonomisk analys. När människor sätter i arbete för att skaffa ett föremål kan de bestämma dess värde genom faktorer som kostnaden för att få det, hur mycket tid som spenderas, den nivå som krävs och mer.

Antag att spelaren bestämmer att de inte längre vill ha objektet eller vill byta ut det mot något annat. I så fall kan de ta det till den öppna WAX-marknaden, en digital tillgångsutbyte som ger köpare och säljare möjlighet genom att tillhandahålla artikelutbytesfunktioner. En spelare kan ta ut pengar när som helst och tjäna pengar på valfritt föremål.

Hjärtat i Alien Worlds ekonomi drivs av Trilium, spelvalutan. Det finns ett helt lager kommersiell aktivitet inom Alien Worlds, med Trilium som reservvaluta genom vilken varje transaktion flyter. Det finns olika sätt för användare att tjäna Trillium, som att odla Trillium och NFT inom spelvärlden. Spelare kan göra detta genom att delta i gruvdrift eller slåss strider, äga mark i metaversen och ta ut andra hyresuppdrag. Enskilda planeter har sin egen suveränitet med möjlighet att betala användare som spelar med dem, skapa nya NFT eller delta i planetens ekosystem.

En levande ekonomi i spelet

Inte bara ger Alien Worlds sina användare timmar av underhållning, men det kan också vara lukrativt. I genomsnitt tjänar Alien Worlds-spelare cirka $ 60 per månad, ett ganska öre för att spela spel. Om en spelare har rätt verktyg kan de tjäna 300 $ eller mer i månaden, vilket många för närvarande är. Högst upp i spektrumet är där spelare kan tjäna några seriösa intäkter, med de bästa spelarna som drar in cirka $ 35 000 per månad.

För närvarande värd över 13 000 spelare och nära 20 miljoner transaktioner i spelet visar sig Alien Worlds vara ett av de mest populära nya spelen i blockchain-utrymmet. Denna popularitet återspeglas i priset på “paket” eller korgar med användbara samlarobjekt i spelet som spelare kan köpa för att öka deras förmågor och förtjänstpotential. Många NFT- och landpaket har redan sett enorma prisökningar, och vissa upplever fem till tio gånger pristillväxt och högre. Dessa förpackningar distribuerar föremål uppdelade i sex olika sällsynthetskategorier, med de knappaste objekten som några av de mest värdefulla. Utforskare i spelet kan också tjäna NFT eller landpaket genom att spela, en annan anledning till att Alien Worlds har fortsatt att lägga till sin användarbas.

Alien Worlds ökar och det ser ut som 20 miljoner transaktioner i spelet är bara toppen av isberget. Genom att erbjuda fler alternativ för användare genom individuella planetariska operationer kommer det att finnas fler sätt att spela med vänner och tjäna inom speluniverset. Blockchain har gjort det möjligt för spelare att dra nytta av sina hobbyer och inleda en värld där människor på alla nivåer kan tjäna pengar på sina hobbyer.Source link

Related posts

Studentmynt har redan samlat över $ 8,7 miljoner i STC-försäljning – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

Nya Zeeland-fonden investerar 5% i Bitcoin – CIO säger att du inte riktigt kan rabattera Bitcoin – Finance Bitcoin News

Bitcoinguide

Kraken Boss förväntar sig att Crypto-företag ska ersätta banker inom decenniet

Bitcoinguide