Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Aldrig tidigare sett bilder av Kurt Cobains ikoniska fotoshoot för att säljas en NFTs – Bitcoin News


På mindre än tre dagar kommer den berömda fotografen Jesse Frohman att hålla en auktion med en icke-fungibel token (NFT) -samling av hans senaste fotografering med den nu avlidne Nirvana-frontmannen Kurt Cobain. Den 3 maj, klockan 12 (ET), auktioneras Frohmans ikoniska foton som överfördes till NFT för eterum. En del av auktionens intäkter går till JED-stiftelsen, en ideell ideell för tonåringar.

‘The Last Session’ NFT-auktion med över 100 Kurt Cobain-bilder som börjar vid 27 Ethereum

Nirvanas Kurt Cobain förändrade många människors liv med sin imponerande musik när den amerikanska sångaren, låtskrivaren och musiken tog världen för scenen tillbaka i början av nittiotalet. Cobains arv har ofta varit en av pionjärerna inom alternativ rock och har levt länge efter att han begick självmord den 5 april 1994. Den nu avlidne talesmannen för Generation X kommer snart att få sina fotografier sålda som icke-fungibla symboliska tillgångar.

Fotografen Jesse Frohman kommer att sälja en samling av hans ikoniska bilder från “The Last Session” som härrör från en fotografering taget ett år före Cobains död i juli 1993. Frohman har lanserat en webbplats med namnet “nft.jessefrohman.com/the-last- session, ”som visar mer än 100 bilder i miniatyrer med låg upplösning så att människor kan se Frohman NFT-samlingen. NFT: erna har aldrig sett negativen och kontaktblad från Frohmans privata samling och högupplösta versioner kommer att distribueras till NFT-auktionsvinnarna.

Aldrig tidigare sett bilder av Kurt Cobains ikoniska fotoshoot att säljas en NFT
Några av bilderna från samlingen på över 100 bilder tagna av Jesse Frohman i juli 1993.

Dessutom får auktionsvinnaren av “The Last Session Edition of 1” ungefär “104 bilder sålda som ett enda paket” och “ett tryck som de väljer från samlingen.” NFT-samlingen “The Last Session” säljs för 27,27 ETH, vilket är en hyllning till Cobains ålder innan han gick. Med dagens ethereum (ETH) växelkurser börjar NFT-auktionen “The Last Session” -samlingen på över $ 74k.

“Den vinnande budgivaren kommer att äga mer än en samling konst,” säger Frohmans webbplats. “De kommer att bli vårdnadshavare för ett varaktigt ögonblick inom musik och kultur.”

Auktionen kommer också att säljas av två andra NFT-samlingar som “Nevermind Editions”, som totalt har 10 NFTs. “Nevermind” NFT: erna kommer att sälja webbplatsinformation om 2,7 ETH. “In Utero Editions” kommer att innehålla 20 NFTS med priset från 1 ETH. Frohmans auktionswebbplats förklarar att fotograferingen själv var en anmärkningsvärd tid i historien som filmatiskt arkiverade en av de största musikerna genom tiderna i stillbilder.

Frohmans webbplats höjdpunkter:

Vad som skulle bli en spretande Central Park-fotografering hade minskat i omfattning för att stjäla 30 minuter i ett tråkigt hotellkonferensrum med sina två assistenter och en Pentax 6 × 7-kamera. När Kurt äntligen kom ut från sitt hotellrum var det i ett hölje av kvarvarande kataton. Han bröt tystnaden genom att be om en hink – för alla fall. Det fanns ingen tid för småprat. Det fanns inget behov. Bilderna talar för sig själva.

En filmstudie av den ikoniska Rockstar

Det icke-fungibla symboliska landskapet fortsätter att växa, eftersom ett stort antal välkända företag och kändisar har gått med i NFT-vagnen. Till exempel lanserade hiphop-legenden Eminem beat-inspirerade animerade NFT för Stans förra veckan. Den populära konstnären Doctor Troller från södra London lanserade sin digitala samling av NFTs via sin webbplats doctortroller.com och sålde 14 500 £ i NFT på under en minut. I andra nyheter har 1,68 miljoner dollar i kryptovaluta nyligen utnyttjats för att köpa ett Tom Brady NFT-signerad rookie-handelskort. Frohmans Cobain-fotosamling syftar till att vara annorlunda.

Frohman sa till Rolling Stone att han ville sälja sina bilder i form av en samling. “Alla gjorde en individuell bild här, en individuell bild där, kanske en grupp på tre här, men jag ville göra något som andra inte hade gjort förut”, sa fotografen. “Det är något så speciellt som inte kommer att erbjudas igen … Det är som en filmstudie”, tillade han.

Vad tycker du om Kurt Cobain-samlingen av NFT från den senaste fotograferingen med fotografen Jesse Frohman? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

100 NFTs, 1993 Photoshoot, 1994, versioner med hög upplösning, In Utero, Jesse Frohman, Kurt Cobain, Kurt Cobain NFTs, Negatives, Nevermind, nft, NFTs, Nirvana, Nirvana NFTs, fotograf, Poloroids, Still Photos

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, nft.jessefrohman.com/the-last-session, Jesse Frohman,

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Hip Hop Star Nas kallar sig ‘Cryptocurrency Scarface’, nämner Coinbase-investering i ny video – Bitcoin News

Bitcoinguide

Fed-ordförande Jerome Powell säger att Bitcoin är en ersättning för guld – Reglering av Bitcoin News

Bitcoinguide

Tether Market Cap sväller över $ 50 miljarder USDD Stablecoin blir noterade på Coinbase Pro – Bitcoin News

Bitcoinguide