Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Alchemy väljer Flow Blockchain för att påskynda spelförändrande ekosystem för utvecklare – Pressmeddelande Bitcoin News


PRESSMEDDELANDE. Den ledande blockchain-utvecklarplattformen, Alchemy, kommer att ta med sin bäst-i-klass-serie av API: er och verktyg till Flow blockchain, vilket ger Fortune 500-företag samt tusentals oberoende utvecklare som bygger på Flow.

Alchemy är den ledande API-plattformen för blockchain-utvecklare, som redan driver mer än 25 miljarder dollar i årlig transaktionsvolym på Ethereum blockchain. Flow blockchain kommer att vara en milstolpeutvidgning bortom Ethereum för det San Francisco-baserade teamet. Hemma för ledande konsumentupplevelser som NBA Top Shot och kommande titlar som Dr Seuss, MotoGP och UFC, Flow bevittnar oöverträffad fart när det gäller utvecklarens dragkraft, med över 1000 utvecklare och lag som aktivt bygger på toppen av nätverket.

“Alchemys uppdrag är att göra det möjligt för blockchain-utvecklare att bygga framtiden, så aktiviteten på NBA Top Shot och explosiv tillväxt i det övergripande ekosystemet gjorde behovet av att stödja Flow uppenbart.” sa Nikil Viswanathan, VD för Alchemy. ”Den efterfrågan vi har sett från blockchain-team att bygga vidare på Flow har varit otrolig. Flow levererar den skalbarhet som utvecklare behöver och hjälper till att inleda nästa generation av massivt antagna NFT-program och blockchain-applikationer för konsumenter. ”

Med Alchemy-teamet som tar sin bästa plattform till Flow kommer utvecklare nu att kunna utnyttja en av de mest sofistikerade skalningslösningarna för att tillgodose en ständigt ökande efterfrågan från både krypto- och mainstream-konsumenter.

“Vi är glada att se Alchemy bli en viktig bidragsgivare till Flow”, säger Dapper Labs VD Roham Gharegozlou och tillade: “Att ha ett starkt team fokuserat på att skapa en sömlös utvecklarupplevelse stärker Flow-ekosystemet och ger det stöd som behövs för att ge nästa generation av innovatörer och byggare. ”

Kombinationen av Flows mycket skalbara nätverk med Alchemys utvecklingscentrerade plattform kommer att säkerställa att världens mest framgångsrika företag och små team kan leverera otroliga produkter och upplevelser som blockchain ger.

Om Alchemy

Alchemy erbjuder den ledande blockchain-utvecklingsplattformen som driver miljoner användare från 99% av länderna över hela världen. Alchemys uppdrag är att ge utvecklare de grundläggande byggstenar de behöver för att skapa framtidens teknik och sänka inträdeshindret för utvecklare att bygga blockchain-applikationer. Alchemy driver för närvarande 60% av de bästa Ethereum-applikationerna och över 22 miljarder dollar i transaktioner via kedjan, och har presenterats på TechCrunch, Wired, Bloomberg och många andra medier. Alchemy-teamet hämtar från årtionden av djup expertis inom massivt skalbar infrastruktur, AI och blockchain från ledande roller hos teknologipionjärer som Google, Microsoft, Facebook, Stanford och MIT.

Om Flow

Flow är en snabb, decentraliserad och utvecklarvänlig blockchain, designad som grunden för en ny generation av underhållningsappar, spel och de digitala tillgångar som driver dem. Flow är den enda blockchain-kedjan som ursprungligen skapades av ett team som konsekvent har levererat bra konsumentblockchain-upplevelser: CryptoKitties, Dapper Wallet, NBA Top Shot.

Flow har ett rikt ekosystem av toppunderhållningsvarumärken, utvecklingsstudior och nystartade startups. Flow-ekosystempartner inkluderar globala IP-märken som Warner Music, Ubisoft, NBA och UFC; ledande spelutvecklare, inklusive Animoca Brands, Sumo Digital och nWay; och många ledare i kryptorummet som Circle och Binance.


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skador eller förluster som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

2 viktiga skäl till att Bitcoin Bulls förväntar sig ytterligare uppåt

Bitcoinguide

Euler.Tools, en unik plattform för att utforska och upptäcka Blockchain-verktyg – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

Amerikanska myndigheter anklagar en kanadensisk telekomleverantör i ett Crypto-penningtvättärende med krypterade telefoner – Nyheter Bitcoin News

Bitcoinguide