Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Aladdin Exchange-evenemanget på 1 000 000 dollar är online – Pressmeddelande Bitcoin News


PRESSMEDDELANDE. Den mest efterlängtade Aladdin Exchange $ 1 000 000 händelse är äntligen live. Giveaway-evenemanget är öppet för allmänheten. Människor kan registrera sig på börsens officiella plattform och vinna priser. Aladdin Exchange-teamet meddelade att evenemanget startar den 29 mars 2021 och slutar den 27 april 2021.

Med mer än 2 miljoner människor som redan är registrerade håller Aladdin Exchange dörrarna öppna för dem som vill registrera sig och delta i simulerad handelshändelse. För att lyckas registrera sig och vara kvalificerad måste användarna slutföra verifieringsprocessen.

Användare måste verifiera SMS och Aladdin Pro Wallet-verifiering (nivå 3) för att kunna tävla och vinna stora belöningar. Efter registreringsprocessen kommer användarna att få mynt för att delta i simuleringstävlingen.

Användare som gör mer vinst under utdelningen har rätt till priser. 316 752 deltagare får chansen att vinna upp till 1 000 000 USD. Innehavare av 1: a, 2: a och 3: e plats vinner 100 000 $, 50 000 $ respektive 10 000 $.

Börsen har ett ständigt växande antal digitala tillgångspar för användare att investera i. Dessa inkluderar BTC, ETH, TNC, LINK, BCH, LTC, PLF, USDT, ABBC och HMR.

Aladdin Exchange-video: https://www.youtube.com/watch?v=tO-M4Nf5aOA

Aladdin exchange är ett kryptovalutbyte baserat i Dubai. Aladdin Exchange-teamet sa att plattformen erbjuder spot- och marginalhandel bland dess olika tjänster. Dessutom sa de också att de erbjuder fantastiska verktyg och funktioner för att utnyttja när användare växer sina handelsportföljer.

Dessutom har Aladdin Exchange för avsikt att ge sina användare och globala likviditetsleverantörer den ultimata kryptovalutahandeln. Plattformen tillhandahåller också avancerade kryptovalutahandelstjänster.

Aladdins utbytesteam ägnar sig åt att ge säkra, professionella, pålitliga och världsklasstjänster till sina globala kunder. Medan de strävar efter att erbjuda utmärkta tjänster, menar de också att påskynda antagandet av digitala tillgångar.

Utbytet är utvecklat av TNC IT Solutions Group. Företaget är ett blockchainföretag som avser att förena kryptovalutavärlden. TNC IT Solutions Groups aktiviteter omfattar investering av både resurser och vägledning i blockchainföretag. Företaget syftar också till att integrera blockchain-teknik, hitta globala standardutvecklare och många andra saker. Med andra ord är det ett nätverksfokuserat internationellt blockchainföretag.

För steg-för-steg-registreringsprocessen kan du kontrollera Verifieringshandbok för Aladdin pro plånbok på den officiella webbplatsen.

Officiella sociala medieplattformar:


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skador eller förluster som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

Detta Bitcoin-mått säger att toppen fortfarande är 350% borta

Bitcoinguide

Microstrategy förvärvar ytterligare $ 10 miljoner i Bitcoin, företagets balansräkning är 100K BTC – Bitcoin News

Bitcoinguide

Varför Litecoin är nästa krypto som “Teleporterar” som Dogecoin

Bitcoinguide