Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

AIKON lanserar ny multi-sig kryptoplånbok med stöd av Coincover, garanterad av Lloyds of London »CryptoNinjas


AIKON, en blockchain-identitetstjänstleverantör, meddelade idag ett strategiskt partnerskap med Coincover för att utveckla sin nya flaggskeppsprodukt – ORE Vault, som inkluderar sin kryptovalutastöldförsäkring som tecknats av Lloyds i London.

ORE Vault är en lättanvänd kryptoplånbok i företagsklass med inbyggda multi-sig-funktioner. Företag kommer att kunna skapa flera användarplånböcker och tilldela transaktionsbehörighet och behörigheter; med flexibla krav på företagets avdelningar och anställda. Autentiseringspolicyer kan skapas för varje plånbok, vilket främjar transparens i transaktioner och plånboksanvändningsmönster.

Dessutom möjliggör ORE Vault företag med oavbruten tillgång till medel på flera blockkedjor; och full kontroll över sina digitala tillgångar, lösenord och privata plånboksnycklar. AIKON tillhandahåller ORE Vault med plånböcker som inte är vårdnadshavare och hybrid, fondsäkerhet och blockchain-medfödd personlig information.

”Multisig-plånböcker är guldstandarden för säkerhet i kryptovalutans värld, men det finns alltid utrymme för mänskliga fel. Genom att samarbeta med Coincover för att erbjuda en försäkringssäker garanti, tillåter Aikon företag att ge sina kunder sinnesfrid i denna dynamiska men skrämmande nya bransch, säger Marc Blinder, VD, AIKON.

Med tanke på de risker som vanligtvis är förknippade med att inneha digitala tillgångar och det snabbt ökande antalet företag som nu innehar kryptovalutor, släppte AIKON sin premium-ORE Vault-funktion med Coincovers FCA-reglerade kryptotillgångsförsäkringsstödda garanti garanterad av Lloyd’s i London för att lösa marknadsrisk problem och förutse stark efterfrågan på marknaden för säker kryptolagring och hantering av företagsklass.

David Janczewski, grundare och VD för Coincover, säger: ”Vi är mycket glada över att samarbeta med AIKON för att tillhandahålla stöldskydd som en del av deras ORE Vault-erbjudande. AIKON-kunder kan nu vara ännu mer säkra på att deras kryptovaluta är säker. ”Source link

Related posts

Hodlers girighet intensifieras: BTC på Crypto Exchanges Drops 20% på ett år

Bitcoinguide

Kommer Bitcoin att gå till 50 000 $ idag? BTC-köptrycket verkar öka

Bitcoinguide

Protokoll för decentraliserat derivathandel Vega stänger $ 5 miljoner insamling »CryptoNinjas

Bitcoinguide