Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

a16z investerar Mark Cuban 23 miljoner dollar i NFT-plattformen OpenSea


OpenSeas VD Devin Finzer tillkännagav en framgångsrik finansieringsrunda. Ledet av investeringar först a16z, med deltagande från Mark Cuban, Naval Ravikant, Tim Ferris, 3LAU, Standard Crypto och andra, samlade marknaden för Non-fungible token (NFT) 23 miljoner dollar.

Plattformen grundades 2017 under utsikterna att bygga en ny internetekonomi. OpenSea har varit kärnan i det senaste NFTs vurm. Därför har transaktionsvolymen på plattformen ökat med 100 gånger. Finzer sa i inlägget:

På OpenSea växer och formar vi denna ekonomi genom att bygga världens bästa, största och mest betrodda marknad för denna nya typ av digital tillgång. Under de kommande åren kommer miljarder människor att introduceras till digitalt ägande, och vi har byggt OpenSea som en pålitlig startpunkt i den världen.

NFT: er tar över världen

Plattformen har välkomnat alla typer av skapare att starta sina projekt. Över 20 miljoner NFT är för närvarande tillgängliga på marknaden, som Finzer hävdar, under full kontroll av användarna. Samlingar som Hashmasks, 3DPunks, CryptoPunks och andra har sålts för tusentals ETH. OpenSeas VD sa i sitt uttalande:

Vi har haft turen att arbeta med hundratals projekt och skapare: från spelföretag till digitala artister till musiker till professionella idrottare. Världen vaknar upp med kraften i denna teknik, och det händer ganska plötsligt.

Under de senaste månaderna har denna typ av symboler ökat uppmärksamheten. Höjdpunkten uppnåddes när en digital konstnär som kallades Beeple sålde en NFT för över 70 miljoner dollar på auktionshuset Christie’s.

Försäljningen är den första i sitt slag och. Via Twitter, Beeple tackade konstspecialist Noah Davis och taleskvinna för auktionshuset, Rebecca Riegelhaupt för den “banbrytande” händelsen:

(…) detta oöverträffade drag tog mycket mod och övertygelse men sanna framsteg gör alltid det. den digitala konstgemenskapen är skyldig dem en tacksamhet för att hjälpa till att driva utrymmet framåt och jag tror fast att de så småningom kommer att ses som visionärer i det bredare konstsamhället.

Source link

Related posts

Rapportera hävdar att FBI använder Bitcoin Mixers under BTC-förverkande – Bitcoin News

Bitcoinguide

Ledande DeFi-protokoll EasyFi expanderar till Binance Smart Chain

Bitcoinguide

CBN-guvernörens anmärkningar attackerade, regeringen förnekar att det finansierade underskott via penningutskrift – Ekonomi Bitcoin News

Bitcoinguide