Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

30 NFT-marknadsplatser dominerar marknaden, men fler kommer att komma när NFT fortsätter att växa – Pressmeddelande Bitcoin News


PRESSMEDDELANDE. Ledande Crypto-jämförelsessida, Cryptowisser har just meddelat sin NFT-marknadsplatslista. Listan beskriver de nuvarande marknadsplatserna som NFT-artister, samlare och handlare kan lista, sälja och köpa icke-fungibla tokens på. Med den senaste hypen och ökningen i NFT-utrymmet växer olika NFT-nischer fram och med dessa nischer kommer behovet av någonstans att sälja och köpa dem, gå in på NFT-marknadsplatser.

Marknadsledare dyker upp

Enligt rapporten finns det för närvarande trettio aktiva NFT-marknadsplatser som säljer digital konst och samlarföremål, från CyrptoPunks till NBA-höjdpunkter. Nuvarande branschledare och först från startlinjen Öppet hav, rapporterade över 80 miljoner dollar i transaktioner bara i mars 2021. Deras starkaste konkurrenter – Sällsynt var nacke och nacke tills det nya året med över 25 miljoner dollar i transaktioner i mars 2021.

NBA har tagit ett aktivt intresse för NFT-rymden och samarbetat med Dapper labs (ansvarig för Cryptokitties) för att dra nytta av den kommande digitala sportmarknaden med NBA toppskott. Med stöd från en av USA: s största sportfranchises, ger NBA NFT till mer än kryptosamhället. Ett bevis på NFT-framtiden har NBA-toppmarknaden redan genererat över 700 miljoner dollar.

Vad skapar en bra marknadsplats?

De Cryptowisser-rapport hjälper användare att titta på holistiska ögonblicksbilder av marknadsplatserna mot varandra. Både köpare och säljare kan omedelbart se olika Marketplaces provision, betalningsalternativ, stödjande blockchain (er), företagets ålder, användarpoäng och NFT-kategorier.

Ur en konstnärs perspektiv är det viktigt att lista ditt arbete på en plattform som kan få ditt arbete till de flesta till bästa möjliga pris. Därför har företag som OpenSea uppmuntrat artister genom att införa “gratis prägling” för artister och företaget tar ut en mindre provision på 2,5% som du kan se på OpenSea granskning. Kostnaden för en NFT-försäljning varierar mycket från NFT-marknadsplatserna och sträcker sig från 2% till 15%. Provisionen kan bero mycket på typen av NFT. Medan en låg provision kan tyckas vara mer meningsfull kan saker som exponering och tillgänglighet också väga in, vilket ger marknadsplatserna flera möjligheter till konkurrens.

I ett försök att vädja till den större marknaden i motsats till bara kryptovärlden har marknadsplatser expanderat inte bara på den typ av blockchain de stöder utan också till universella betalningsmetoder. Företag som Makersplace (säljer bitar från uppskattade artister som Yura Miron, Silvio Veira, Dmitri Cherniak, Dreamonaut och Frenetik Void) accepterar både större kreditkort och PayPal.

Framtiden för NFT-marknadsplatser

När NFT: er blir mer vanliga kommer deras marknadsplatser att bli det. Med hushållsnamn som NBA i fullt stöd kommer fler att följa. (MLB är i samtal med Dapper-laboratorier för ett potentiellt syskon med baseball i toppskott). Även vanliga artister som Diplo säljer enligt uppgift NFT och kastar ett ännu bredare nät på den potentiella marknaden.

Som med alla branscher är en marknadsplats avgörande. Du kan förvänta dig att se fler partnerskap mellan traditionella industrityconer och kryptovärlden, mer tillgängliga NFT och fler marknadsplatser som etablerar sig inom sina områden. Cryptowisser kommer att fortsätta att ha den mest uppdaterade och detaljerade NFT-marknadsplatslistan.

Cryptowisser är en jämförelsesida för kryptovalutatjänster med världens största, mest uppdaterade och mest betrodda listor över kryptovalutabörser, plånböcker, betalkort, handlare och NFT-marknadsplatser. Med mer än 1000 recensioner av olika börser, betalkort, plånböcker, handlare och NFT-marknadsplatser hjälper de dig att fatta alla dina köpbeslut och serviceval i kryptovärlden.

För mer information, kontakta press@cryptowisser.com


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

En Ledger Hardware Wallet är den bästa lösningen för att skydda och äga dina privata nycklar – Sponsrade Bitcoin News

Bitcoinguide

Persistenslistning och integration på AscendEX – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

Hur Chainlinks (LINK) 18% -rally kunde vara bara början

Bitcoinguide