Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

3 plattformar som stör Cryptocurrency Investment Industry


Kryptovalutor betraktas allmänt som en av de mest störande teknikerna i modern tid.

De ger inte bara användarna möjlighet att ta kontroll över sin ekonomi och bidra till att mildra de skadliga effekterna av inflationen, utan de ger också tillgång till det som bara kan beskrivas som en växande industri full av löften.

Dessutom blir investeringsbranschen för kryptovaluta mer tillgänglig och mer strukturerad, vilket ger kunniga investerare tillgång till otaliga möjligheter som helt enkelt inte var möjliga tidigare.

Med detta i åtanke tittar vi på tre plattformar som driver kuvertet och gör mest för att få nästa generations investeringar till massorna.

Liquidify

Långsidiga tillgångar är en relativt outforskad investeringsklass, särskilt i kryptovalutaindustrin, eftersom illikvida tillgångar ofta är förknippade med misslyckade projekt.

Men detta är inte alltid fallet, eftersom många illikvida tillgångar utgör utmärkta möjligheter att köpa till den absolut lägsta kostnaden innan det börjar ta fart. Att lyckas investera i dessa projekt kan dock vara en utmaning.

Det är här Liquidify kommer in. Liquidify handlar främst om att låsa upp så kallade long-tail kryptotillgångar.

Dessa tillgångar har låg likviditet och handelsvolym men har också ett lågt börsvärde, vilket ger dem omfattande utrymme för ytterligare tillväxt.

Genom Liquidify kan innehavare av långvariga tillgångar sätta in sina tillgångar i en Liquidify Asset Pool, vilket resulterar i skapandet av ett fast antal Liquid Accelerator Tokens (LATs) och Liquidify Tokens (LFY). LAT kan omvandlas tillbaka till motsvarande långvariga tillgångar när som helst, eller så kan dessa tillgångar handlas direkt mellan andra tillgångar i en pool.

Detta system gör några saker. För det första ökar det likviditeten hos långvariga tillgångar, vilket gör dem mer attraktiva för investerare.

Det hjälper också till att underlätta prisupptäckt, vilket säkerställer att lovande långvariga tillgångar snabbt kan nå sitt verkliga marknadsvärde utan att drabbas av överflödig volatilitet på grund av brist på likviditet.

Denna lösning kan återställa likviditet till mynt som har en stor potential, men helt enkelt saknar den exponering som genereras av en större börsnotering eller lider av alltför stora handelsavgifter på grund av blockchain de finns på.

Liquidify bygger på Huobi ECO Chain (HECO) och Binance Smart Chain (BSC), vilket säkerställer att det passar helt in i de växande DeFi-ekosystemen på båda kedjorna, samtidigt som det erbjuder otroligt låga transaktionsavgifter för användare.

A2DAO

A2DAO

Just nu finns det ett slags informationskrig i kryptovalutans investeringsutrymme.

De allra flesta nya blockchain-projekt kör investeringsomgångar i ett tidigt skede som utsäde, förförsäljning och privat försäljning, vilket gör det möjligt för investerare att få tillgång till projekttoken i de tidigaste stadierna av ett projekts tillväxtcykel.

Men få vanliga investerare får faktiskt möjlighet att delta i dessa tidiga omgångar eftersom de fångas upp av VC: er, kryptofonder och de som vet – lämnar lite för någon annan.

Men det förändras långsamt tack vare tillkomsten av plattformar som A2DAO, som ger tillgång till lovande tidiga investeringar genom ett unikt samhällsbaserat åtkomstschema.

Plattformen drivs av ett verktygstoken som kallas ATD, som används för både samhällsstyrning och åtkomst till investeringsmöjligheter på A2DAOs kommande A2Jump-plattform.

Genom att bara betjäna projekt som har kontrollerats och kuraterats av det mycket erfarna A2DAO-teamet kan investerare välja från en rad lovande möjligheter som tidigare bara var tillgängliga för välanslutna kryptofonder.

Med mer än ett fåtal utmärkta projekt som redan finns i portföljen, inklusive The Graph, Casper, Oasis, NFT Tech och Cash Tech, ser A2DAO ut att störa den tidiga investeringssektorn genom att utöka den till vanliga investerare.

republik

Republic är en känd crowdfunding-plattform som tillåter praktiskt taget alla att investera i startups i ett tidigt tillväxtstadium.

Plattformen är en gammal hand i investeringsutrymmet online och har hjälpt tiotusentals användare att investera i hundratals lovande startups under de senaste fem åren.

Det erbjuder investeringsmöjligheter över ett brett utbud av vertikaler, inklusive fastigheter, videospel, fastigheter samt krypto.

Sedan den lanserades 2016 har Republic tagit upp mer än några framgångsrika investeringsmöjligheter för sina användare och räknar namn som SpaceX, Robinhood och Pillars of Eternity II bland sina mest framstående genomförda affärer.

Republic är öppet för användare från alla demografier, oavsett inkomst, bakgrund eller erfarenhet, och använder en omfattande screeningprocess som väger upp detaljer som; track record, nätverk, dragkraft och affärsmodell för att endast välja de starkaste startupsna att stödja.

Det är unikt genom att det inte bara tillåter sina användare att investera i startups, det investeras också i deras framgång.

Detta säkerställer att användare kan få exponering för nya kryptoprojekt säkert i vetskapen att Republiken också har hud i spelet.

Source link

Related posts

Hips and The Payment House samarbetar för att tillåta betalning för taxibilar med krypto i Skandinavien och Storbritannien »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Kan Blockchain-teknik ersätta Google Adwords?

Bitcoinguide

Occam.fi samarbetar med Bondly för att utöka DeFi- och NFT-funktioner på Cardano

Bitcoinguide