Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

22% av investerarna säger att deras institutioner sannolikt kommer att handla eller investera i kryptovalutor – Finance Bitcoin News


En ny JP Morgan-undersökning visade att 22% av respondenterna sa att deras respektive organisationer sannolikt skulle handla eller investera i kryptovalutor. Denna siffra (22%) är dubbelt så stor som andelen svarande (11%) som sa ja när de frågades om deras respektive organisationer redan handlade eller investerades i kryptovalutor.

Den institutionella omfamningen av Cryptos

Enligt en rapport representerar resultaten från den senaste undersökningen nya bevis som stöder påståendet att mer vanliga institutioner omfattar kryptotillgångar. Sedan början av året 2021 har stora företag som Tesla redan avslöjat sina kryptokurrencyinnehav. På samma sätt har stora hedgefonder som Blackrock signalerat sin avsikt att bli exponerad för kryptotillgångar som bitcoin (BTC).

Ändå, som samma rapport visar, är en överväldigande majoritet (78%) av investerare vars institutioner ännu inte anammar krypto; sa att det inte fanns några planer på att investera eller handla med kryptovalutor. Dessutom tror nästan alla respondenter (98%) “bedrägerier i kryptovärlden är” något “eller” väldigt mycket förekommande. “”

Cryptos är här för att stanna

Trots denna uppfattning eller ovilja att investera i kryptovalutor, tror fortfarande cirka 58% av respondenterna att denna nya tillgångsklass är “här för att stanna.” Å andra sidan hävdar cirka 7% av investerarna att kryptovalutor “kommer att bli en av de viktigaste tillgångarna.”

Sedan början av Q4 2020, då Square Inc., tillkännagav sina BTC-innehav, har fler börsnoterade företag avslöjat värdena på sina kryptovalutabestånd. Detta faktum stöds också av de senaste uppgifterna från bitcointreasuries.org, en webbplats som spårar offentliga och privata företag som har BTC. Enligt webbplatsens data är mer än 1,36 miljoner bitcoins, eller 6,49% av kryptotillgångens cirkulerande tillgång, för närvarande i händerna på stora företag och hedgefonder.

Trots denna uppenbara omfamning av digitala tillgångar från vanliga organisationer ser fortfarande 21% av de tillfrågade investerarna kryptovalutor som bara en “tillfällig modefluga.” Dessutom är cirka 14% av de tillfrågade överens om karakteriseringen av kryptotillgångar som “råttposition i kvadrat”.

Håller du med om att kryptotillgångar kommer att bli en av de viktigaste tillgångarna? Berätta vad du tycker i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

De fyra bästa platserna du kan spela med Bitcoin

Bitcoinguide

Southampton FC undertecknar rekord sponsring med prestationsbaserade Bitcoin-bonusar

Bitcoinguide

Trons Justin Sun avslöjar NFT-fonden syftar till konstförvärv – Blockchain Bitcoin News

Bitcoinguide