Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

2 viktiga skäl till att Bitcoin Bulls förväntar sig ytterligare uppåt


Bitcoin har sett starka vinster under de senaste sju dagarna. Enligt CoinGecko har den ledande digitala tillgången ökat med 16% under de senaste sju dagarna, vilket överträffar Ethereum och ett antal andra digitala tillgångar.

Trots detta starka prisuppgång på den ledande digitala tillgången förväntar sig analytiker ytterligare vinster under de kommande veckorna.

Här är några anledningar till varför detta sentiment har delats om Bitcoin.

Relaterad läsning: Wall Street Veteran Kickstarts Own Bitcoin Fund med $ 25 miljoner investeringar

# 1: Bitcoin ser stark efterfrågan på företag

Bitcoin ser stark efterfrågan från spelare som MicroStrategy och andra företagsaktörer.

Just den senaste veckan avslöjades det av företagstjänstföretaget att det kommer att samla in nästan 1 miljard dollar för att köpa Bitcoin genom försäljning av företagsobligationer. Företaget meddelade i frågan:

”MicroStrategy® Incorporated (Nasdaq: MSTR) (“ MicroStrategy ”) tillkännagav idag prissättningen för sitt erbjudande på sammanlagt 900 miljoner dollar i huvudbelopp på 0% konvertibla seniornoter till 2027 (” sedlarna ”). Sedlarna kommer att säljas i ett privat erbjudande till kvalificerade institutionella köpare … MicroStrategy har för avsikt att använda nettovinst från försäljningen av sedlarna för att förvärva ytterligare bitcoin. ”

Det förväntas att denna försäljning kommer att avslutas under den kommande veckan. Om försäljningen lyckas kommer intäkterna att “TWAPped” till Bitcoin-marknaden, vilket representerar en väsentlig ökning av efterfrågan på den ledande digitala tillgången.

Andra företag som Twitter tittar också på att köpa Bitcoin för att säkra sina balansräkningar mot de inflationseffekter som deprimerar den amerikanska dollarn.

Relaterad läsning: DeFi-grundaren inriktad på $ 8 miljoner Hack säger att han har sin hackares IP

# 2: Inflöden kommer sannolikt att öka med vårdlösningar

Det finns framstående investeringsbanker och institutionella aktörer som arbetar med institutionella vårdlösningar som sannolikt kommer att driva efterfrågan på Bitcoin och andra digitala tillgångar.

Som rapporterats av The Wall Street Journal arbetar Bank of New York MellonCorp., Landets äldsta bank, med en digital förvaringslösning.

Företaget sa förra veckan att det arbetar på ett system som gör det möjligt att “hålla, överföra och utfärda bitcoin” och andra digitala tillgångar.

Företagets chefer ser att det finns en ökande efterfrågan på Bitcoin och andra digitala tillgångar.

BNY Mellons erbjudande kommer att vara unikt genom att både detaljhandels- och institutionella aktörer kommer att kunna få tillgång till Wall Street-klassad förvaring för både digitala tillgångar och traditionella tillgångar via en mäklare, vilket kan sänka inträdeshinder för potentiella investerare.

Relaterad läsning: 3 Bitcoin-trender visar att en makrotjurmarknad brygger
Featured Image from Unsplash
Chart from TradingView.com
Price Tags: xbtusd, btcusd, btcusdt
2 Key Reasons Why Bitcoin Bulls Expect Further Upside

Source link

Related posts

BitMax startar om som AscendEx – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

Ethereum förblir starkt, varför ETH snart kan testa 2000 dollar

Bitcoinguide

LA Real Estate Mogul köper Bitcoin, accepterar BTC för uthyrning

Bitcoinguide