Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

15 000 Bitcoin lämnar Coinbase varje vecka; Här är vad detta betyder


  • Bitcoin har sett massiva utflöden av Bitcoin varje vecka, vilket är ett positivt tecken som pekar på underliggande styrka
  • Detta har ännu inte återspeglats i priset, eftersom krypton har utsatts för massivt säljtryck som har gjort det alltmer oklart var det kan tränga nästa
  • Totalt flyttas 15 000 BTC från Coinbase varje vecka, vilket verkar tyda på att massiv uppåt kan vara nära förestående de kommande dagarna och veckorna
  • En analytiker insinuerar nu att detta kan vara ett tecken på att institutionell budgivning äger rum, vilket skulle innebära att uppåt är nära förestående
  • Detta kommer när MicroStrategy också tillkännagav sina planer på att köpa totalt 600 miljoner dollar i Bitcoin – förutsatt att de slutför en konvertibel sedelhöjning

Bitcoin har sett blandade prisåtgärder under de senaste dagarna, med säljare som tar full kontroll över sin prisåtgärd när köpare kämpar för att få någon betydande mark över björnar.

Krypten visar några tecken på botten inom regionen med lägre $ 48.000, men köptrycket här kanske inte räcker för att utlösa något massivt steg högre på kort sikt.

Trots denna upplevda svaghet tyder on-chain data på att BTC är lika stark som någonsin, med 15 000 BTC som lämnar Coinbase varje vecka.

Bitcoin-priskamp efter avslag på $ 50 000

Tidigare idag steg Bitcoins pris till en höjd av 51.000 dollar innan det stod inför ett starkt avslag som sedan dess har lett till en skarp återspårning.

Krypton handlas för närvarande marginellt från den dagliga öppningen till sitt nuvarande pris på $ 48 300.

Hela marknaden tankar på grund av denna turbulens, med altcoins som alla säljs aggressivt eftersom köpare tycks riskera.

Tills BTC kan stabilisera sig och hitta lite stöd finns det en stark möjlighet att ytterligare nackdel är överhängande för hela marknaden.

BTC flyter ut ur Coinbase i en snabb takt

En intressant trend som tycks peka på underliggande styrka är de massiva utflödena från Bitcoin som sker varje vecka.

Som en observatör noterade, 15 000 BTC sugs ut ur Coinbase varje vecka, vilket kan vara ett tecken på institutionell ackumulering.

”15 000 Bitcoin sugs ut ur Coinbase per vecka. Ja, det är mer än $ 1 / 2B i veckan. Ja, fler institutioner köper. Förvänta dig att rubrikerna ska följa. ”

Bitcoin

Image Courtesy of Charles Edwards. Source: BTCUSD on TradingView.

Hur Bitcoin reagerar på det nuvarande inflödet av försäljningspress bör ge insikter om var det kan utvecklas på kort sikt. Oavsett kortsiktig försäljning verkar kryptovalutan vara i grunden frisk.

Featured image from Unsplash.
Charts from TradingView.

Source link

Related posts

Turkiska Bitcoin-köpare säger att Crypto är det enda svaret på att smula Lira

Bitcoinguide

YFBTC Yield Farming är nu live, erbjuder möjlighet att tjäna BTC: s DeFi-alternativ

Bitcoinguide

OKEx listar Chiliz, möjliggör CHZ / USDT och CHZ / BTC Spot Trading

Bitcoinguide